tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Tampereelle

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin

Asiakasneuvojia

Tulet työskentelemään Back Office -tuotantoprosessien päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Sinulla on halu tuottaa asiakkaille erinomaista asiakaskokemusta ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta.

Soveltuva koulutus sekä mahdollinen finanssialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksesi. Olet palvelu- ja tiimityöhenkinen sekä kykenet itsenäiseen- ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Työskentelysi on tarkkaa ja huolellista sekä omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja olet nopea oppiaan uusia järjestelmiä. Pidät erinomaista asiakaskokemusta tärkeänä ja haluat kehittyä kanssamme pankkialan ammattilaiseksi nopeasti kehittyvässä työympäristössä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän pankki- ja vakuutusalan maailmassa sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Tarjoamme työhyvinvointia myös tukevat henkilöstöedut.

Määräaikainen työsuhde solmitaan Opsetin kanssa 31.12.2020 saakka ja työt alkavat 3.8.2020. Työaika on arkisin ma-pe klo 7-18 välillä ja viikkotyöaika on 20h/vko + suostumus lisätyöhön, jolloin työtunnit voivat vaihdella 20h ja 37,5h välillä. Perehdytysjakson ajan työskennellään kokoaikaisesti 37,5h/vko.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.7. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä opset.rekrytointi@op.fi

Pankki- ja vakuutusalalla edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: 3.8.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2020
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 08.07.2020
Haku päättyy: 16.07.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki