tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Tampereelle pankkitoiminnan palveluihin

Palvelujen voimakkaasti laajentuessa haemme asiakasneuvojia (10 paikkaa) vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Prosessipalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle.

Tehtävät

Asiakasneuvojan työtehtäviin kuuluvat OPn henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu sähköisissä kanavissa ja puhelimitse. Neuvot asiakkaita päivittäisessä pankkiasioinnissa, kartoitat tarpeita, kehität asiakkuuksia sekä vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista ja innostunutta asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus ja mahdollinen pankki- ja vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä ja motivoidut tavoitteista. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen taitoa. Myös englannin ja ruotsin kielen taidoista on sinulle etua.

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle tulevaisuuden työpaikan ja etenemismahdollisuuksia, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä monipuolisen työnkuvan. OP Prosessipalvelut Oy antaa sinulle hyvät valmiudet pankkiasioiden neuvonta- ja myyntitehtäviin. Saat työssäsi jatkuvasti valmennusta ja tukea laadukkaiden asiakaskohtaamisten tekemiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen.

Työt alkavat 11.9.2017 kattavalla perehdytysjaksolla. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.8.2018 asti. Työsopimuksen tuntimäärä vaihtelee joustavasti 20-37,5 h/vko. Työsuhde alkaa 4-5 viikon perehdytysjaksolla, jolloin työtunnit ovat 37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7.50-22.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Haethan tehtävää pian, sillä haastattelemme hakijoita ja saatamme tehdä valintoja jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä: opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Tampereelle pankkitoiminnan palveluihin
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: 11.9.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12kk
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 26.07.2017
Haku päättyy: 05.09.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki