tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Tampereelle (Yritysasiakkaiden pankkitoiminnan palvelut)

Palveluiden voimakkaasti laajentuessa haemme nyt OP Asiakaspalveluiden Yritysasiakkaiden pankkipalvelut -yksikköön

ASIAKASNEUVOJIA (4-5 henkilöä)

Onko urahaaveesi pankki- ja vakuutusalalla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja oletko kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtävät

Tehtävässä palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti puhelimitse ja verkon välityksellä. Osallistut pankkituotteiden myyntiin ja haluat toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Asiakasneuvojana hallitset yritysasiakkaan maksuliikkeen palvelut ja tuotteet erinomaisesti. Teet laadukkaita tarvekartoituksia sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käyttöön. Työtehtävä sisältää myös jonkin verran yritysasiakkaiden maksuliikenteeseen liittyviä taustatyötehtäviä.

Odotamme sinulta

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritysasiakkaiden asiakkuuden hoitamisessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä positiivista ja tavoitteellista asennetta. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista ja innostunutta asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät finanssialaa ja pystyt omaksumaan nopeasti asioita sekä hallitsemaan kokonaisuuksia. Soveltuva koulutus ja mahdollinen pankki- ja vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, pidät työskentelystä asiakkaiden parissa ja motivoidut tavoitteista. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden tutustua OP Ryhmään ja OPn pankkipalveluihin. Tarjoamme tulevaisuuden työpaikan, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä monipuolisen työnkuvan. OP Asiakaspalvelut antaa sinulle hyvät valmiudet pankkiasioiden neuvonta- ja myyntitehtäviin. Oppimistasi tukevat tiimin myyntivalmentaja ja tiimin esimies. Saat työssäsi jatkuvasti valmennusta ja tukea laadukkaiden asiakaskohtaamisten tekemiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen.

Työt alkavat 20.8.2018 ja teemme työsopimuksen vuodeksi. Sopimuksen työtunnit ovat joko 20h/vko tai 37,5h/vko. Työsuhde alkaa noin 4-5 viikon perehdytyksellä, jolloin työtunnit ovat 37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 väliselle ajalle sekä lauantaille klo 10.00-16.00, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 31.7.2018.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Tampereelle (Yritysasiakkaiden pankkitoiminnan palvelut)
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 20.8.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12kk
Työaika: Osa-aikainen
  20 tai 37,5 h/vko
Haku alkoi: 05.06.2018
Haku päättyy: 31.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki