tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Tampereelle yritysasiakkaiden pankkipalveluihin

Palvelujen voimakkaasti laajentuessa haemme yritysasiakasneuvojia (5 paikkaa) vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP-Prosessipalvelut Oy:lle, yritysasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle.

Onko urahaaveesi pankki- ja vakuutusalalla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP-Prosessipalvelut Oy:lle, yritysasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle

Asiakasneuvojia, 5 paikkaa

Tehtävät

Tehtävässä palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti puhelimitse ja verkon välityksellä. Osallistut pankkituotteiden myyntiin ja haluat toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Asiakasneuvojana hallitset yritysasiakkaan maksuliikkeen palvelut ja tuotteet erinomaisesti. Teet laadukkaita tarvekartoituksia sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käyttöön. Kykenet myös tekemään yritysasiakkaiden maksuliikenteeseen liittyviä taustatyötehtäviä.

Odotamme sinulta

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritysasiakkaiden asiakkuuden hoitamisessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä positiivista ja tavoitteellista asennetta. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista ja innostunutta asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät finanssialaa ja pystyt omaksumaan nopeasti asioita sekä hallitsemaan kokonaisuuksia. Soveltuva koulutus ja mahdollinen pankki- ja vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, pidät työskentelystä asiakkaiden parissa ja motivoidut tavoitteista. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle tulevaisuuden työpaikan ja etenemismahdollisuuksia, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä monipuolisen työnkuvan. OP-Prosessipalvelut antaa sinulle hyvät valmiudet pankkiasioiden neuvonta- ja myyntitehtäviin. Saat työssäsi jatkuvasti valmennusta ja tukea laadukkaiden asiakaskohtaamisten tekemiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen.

Työt alkavat 1.9.2017 ja määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa vuodeksi. Sopimuksen työtunnit ovat joustavat 20-37,5 h/vko. Työsuhteen alussa on noin 4-5 viikon perehdytysjakso, jolloin työtunnit ovat 37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 15.8.2017.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Tampereelle yritysasiakkaiden pankkipalveluihin
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP-Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: 1.9.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 28.07.2017
Haku päättyy: 15.08.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki