tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Uudet liiketoiminnot -tiimiin Kuopioon

Haemme nyt Kuopioon, Uudet liiketoiminnot -tiimiin

Asiakasneuvojia

Asiakasneuvojana vastaat Uusien liiketoimintojen monipuolisten palvelupyyntöjen hoitamisesta puhelimitse, sähköpostilla sekä chatissa. Ratkaiset erilaisia teknisiä, laskutuksellisia ja yleisiä tukipyyntöjä. Vastaat omalta osaltasi asiakkaille tarjoamistasi ratkaisuista sekä heidän tyytyväisyydestään. Tehtävään sisältyy myös muuta back office -työtä.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli koet asiakaskokemuksen ylivertaisuuden intohimoksesi. Sinulla on kyky omaksua nopeasti uusia asioita, olet ahkera ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Haluat aidosti auttaa ihmisiä ja helpottaa heidän arkeaan. Lisäksi olet tiimipelaaja ja kaikin puolin hyvä tyyppi.

Tarjoamme sinulle uusia ja mielenkiintoisia palvelukokonaisuuksia, jotka takaavat työtehtävien monipuolisuuden. Saat rinnallesi positiivisen ja nuorekkaan tiimin, jossa on mukavaa ja inspiroivaa työskennellä. Pääset myös aktiivisesti kehittämään tiimimme toimintamalleja tukevia palveluita.

Haemme nyt kahta asiakasneuvojaa määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan viimeistään 4.4.2022.  Määräaikainen työsuhde solmitaan 31.10.2022 saakka. Olet valmis työskentelemään vähintään 20h/vko + lisätyö, jolloin viikoittainen työaika voi vaihdella 20 h ja 37,5 h välillä. Työssä on etätyömahdollisuus, ja työajat sijoittuvat klo 07-18 välille arkisin maanantaista-perjantaihin.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Hakuaika päättyy 20.2.2022, mutta toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa Henkilöstöpalvelupäällikkö Laura Maunula, laura.maunula@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Uudet liiketoiminnot -tiimiin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian tai viimeistään 4.4.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.10.2022 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 31.01.2022
Haku päättyy: 20.02.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki