tribedo tribedo

Asiakasneuvojia uusien liiketoimintojen tiimiin Kuopioon

Tällä hetkellä päässäsi varmasti pyörii kysymys, mikä ihmeen uusien liiketoimintojen tiimi? OP tarjoaa asiakkailleen paljon muutakin kuin pelkästään pankki ja vakuutuspalveluita. Uusiin liiketoimintoihin lukeutuu erilaisia liikkumisen, yrittäjien ja henkilöasiakkaidenkin palveluita. Liikkumisen palveluihin liittyen asiakasneuvojamme auttavat oikeanlaisen palvelun valinnassa ja ohjeistavat tarvittaessa käyttöönotossa sekä huolehtivat siitä, että kulkemisesi on helppoa myös jatkossa. Yrittäjien arjessa olemme myös vahvasti mukana. Huolehdimme että heidän rahaliikenteensä on sujuvaa ja logistiikka toimii tehokkaasti. Pivo lompakko tarjoaa jokaiselle meistä mahdollisuuden oman talouden hallintaan ja me huolehdimme siitä, että juuri sinä hallitset Pivon.

Jokainen päivä meillä vaatii seikkailumieltä ja haasteisiin tartutaan rohkealla otteella. Tiimin huippu asenne tekee mahdottomastakin mahdollista” -Emilia, palveluohjaaja

Tiimissämme sinua odottaa 12 uutta työkaveria, joiden päätehtävänä on helpottaa asiakkaiden arkea. Meille tärkeintä on että sinulla on asenne kohdillaan, ja tekemisen meininkiä löytyy kiireenkin keskellä! Start Up- henkinen tekeminen näkyy tiimin arjessa joka päivä, sillä palveluita joiden parissa toimimme on lähes 15. Me vastaamme asiakkaiden kysymyksiin puhelimitse, sähköpostilla sekä chatissä. Meillä pääset kehittämään ja kehittymään, voimme kuvailla että jokaisesta tiimiläisestämme on kuoriutunut multitaskingin mestari! Tarjoamme sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia paikkoja, joten sopimuksen olemme valmiita räätälöimään sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Työvuoroja tiimissämme tehdään viikon jokaisena päivän klo 6-23 välillä, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman laajasti. Meiltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa sekä teetämme perusmuotoisen turvallisuusselvityksen työsuhteen alussa.

Tipauta hakemuksesi meille heti, sillä tämä nopean toiminnan joukko etenee hakuprosessissa jo hakuaikana!


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia uusien liiketoimintojen tiimiin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Toukokuussa 2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Vakituinen tai määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
  osa-aikainen tai kokoaikainen
Haku alkoi: 18.04.2019
Haku päättyy: 05.05.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki