tribedo tribedo

Asiakasneuvojia uuteen tiimiin henkilöasiakkaiden pankkipalveluissa

Haluatko työskennellä tulevaisuuden työpaikassa, erinomaisilla etenemismahdollisuuksilla? Oletko innostunut kehittämään uutta palvelua, uudessa tiimissä?

Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Palvelujen monipuolistuessa haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP-Prosessipalvelut Oy:lle henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Joensuuhun

Asiakasneuvojia, 7 paikkaa

Työtehtävät

Tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puhelimitse (in+out) ja etäneuvotteluiden kautta. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat tarpeet ja vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa. Tehtävät sisältävät myös chat- ja verkkoviestien hoitamista.

Odotamme sinulta

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta rohkeutta kohdata asiakas kasvokkain etäneuvottelussa, erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Työt alkavat 4.9.2017, 12 kuukauden määräaikainen työsuhde solmitaan viikkotuntimäärällä 20–37,5h/vko.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 27.8.2017.

Tiedot Haku päättyy: 27.8.2017 Työ alkaa: 4.9.2017 Työsuhde: 12 kuukauden määräaikainen työsuhde Työaika: 20-37,5h/vko Toimeksiantaja: OP Prosessipalvelut Oy

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen, 040 657 8078,  opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia uuteen tiimiin henkilöasiakkaiden pankkipalveluissa
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP-Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: 4.9.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 31.07.2017
Haku päättyy: 27.08.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki