tribedo tribedo

Asiakasneuvojia verkkoviestitiimeihin Joensuuhun

Palvelujen voimakkaasti kasvaessa, haemme nyt asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin

Asiakasneuvojia verkkoviestitiimeihin Joensuuhun

Tehtävät

Tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu verkkoviestitiimeissä. Työskentely tapahtuu puhelimessa ja sähköisissä verkkoviesti- sekä chat-kanavissa. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat tarpeet sekä vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä.

Odotamme sinulta

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja toimisto-ohjelma- ja vuorovaikutustaitoja. Haluat kehittyä yhdessä meidän kanssa tavoitteellisiin tehtäviin pankkialalla. Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen, myynnillinen ja haluat tuottaa ylivertaista asiakaskokemusta. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielen taidosta on sinulle etua.

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä ja asiantuntevan tiimin tuen. Korkeatasoiset työtilat sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla. Tuemme henkilöstön liikunta– ja kulttuuriharrastuksia. Tarjoamme henkilöstölle ateriaedun sekä muistamme työntekijöitä palveluvuosi- ja merkkipäivinä, perhetapahtumista sekä valmistumisesta.

Työt alkavat 3.9.2018 tai 24.9.2018 ja 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 16.9.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Räty, palveluesimies, 040-682 2135 opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.f


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia verkkoviestitiimeihin Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 3.9.2018 tai 24.9.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12kk
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko tai 37,5h/vko
Haku alkoi: 19.07.2018
Haku päättyy: 16.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki