tribedo tribedo

Asiakasneuvojia yritysasiakastiimiin Kuopioon

Haemme nyt asiakasneuvojia Kuopion yritysasiakastiimiin

Asiakasneuvojamme työskentelevät uudessa yritysasiakastiimissä, jossa palvellaan OP Ryhmän yritysasiakkaita. Työtehtäviin tiimissämme kuuluu sekä asiakaspalvelu- että back office -tehtäviä.

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

– tavoitteellinen työote
– hyvät IT-taidot
– kyky oppia nopeasti uutta
– asiakaspalveluhenkisyys
– erinomaiset työyhteisötaidot

Tule siis mukaan tuottamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa ammattitaitoiseen työyhteisöömme, jossa arvostetaan asennetta ja intoa oppia uutta!

Mitä Tribedo tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin finanssialan työtehtävässä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus kehittyä pankkialan monipuoliseksi ammattilaiseksi. Tribedossa henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja näin ollen pääsetkin hyödyntämään kattavia henkilöstöetujamme kuten laajaa Mehiläisen työterveyspalvelua, Pohjola Vakuutuksen vapaa-ajan tapaturmavakuutusta, Eazybreak-lounasetua ja ePassi Flex -hyvinvointietua.

Työt alkavat huhti-toukokuussa 2022. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen. Mikäli etsit ensi kesäksi kesätyötä, neuvottelemme myös mielellämme lyhyemmästä sopimuksesta.

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta ja me herätimme kiinnostuksesi

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 17.4.2022. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.

Työvuorot sijoittuvat työsuhteen alkuvaiheessa ma-pe 8-17 välille. Yritysasiakastiimin palveluvalikoiman laajentuessa palveluajatkin voivat laajentua iltoihin ja lauantaipäiviin, joten odotamme valittavilta henkilöiltä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja lauantaisin.

Kysyttävää? Voit lähestyä meitä sähköpostitse teresa.taruvuori@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia yritysasiakastiimiin Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: Huhti-toukokuussa 2022
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.03.2022
Haku päättyy: 17.04.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki