tribedo tribedo

Asiakasneuvojia yritysasiakkaiden palvelutiimiin Tampereelle

Haemme nyt asiakkaallemme OP Vakuutus Oy:lle, yritysasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin, puhelin- ja verkkopalvelutiimiin Tampereelle

Asiakasneuvojia

Tehtävät

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritysasiakkaiden asiakkuuden hoitamisessa. Haluat hurmata ja yllättää asiakkaan kerta kerran jälkeen ja toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu puhelimitse ja verkon kautta, monipuolinen vakuutustuotteiden myynti sekä yrityksen kokonaistilanteen ja elinkaaren huomiointi. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin, teet laadukkaita tarvekartoituksia sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käytössä.

Odotamme sinulta

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista, palveluhenkistä ja tavoitteellista asennetta, sekä vahvoja IT- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on taustallasi esim. kaupallinen koulutus, ja ehkä jo tuntemusta yrityselämästä. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi Sinulla vahva uskallus ottaa vastuuta omasta tekemisestä ja kehittymisestä.

Finanssialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä vahvasti kasvavassa ja dynaamisessa OPn työympäristössä. OPn tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Tämä edellyttää ammattiylpeyttä, aktiivisuutta ja rohkeutta, sekä kykyä kuunnella ja tarjota paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Työssä oppimistasi ja kehittymistäsi tukevat tiimisi valmentaja ja esimies sekä innostava ja ammattitaitoinen tiimi. Työt alkavat loka-marraskuun vaihteessa 2018 ja vuoden määräaikainen työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työtä on tarjolla minimissään 20 h/vko. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8-22, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin. Huomioithan, että kahden kuukauden perehdytysjakso toteutetaan ma-pe klo 8-16 välisenä aikana, kokopäiväisesti.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 22.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tanja.koskenkorva@op.fi tai puhelimitse 040 350 3794.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia yritysasiakkaiden palvelutiimiin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: loka-marraskuun vaihteessa 2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kuukauden määräaikaisuus
Työaika: Osa-aikainen
  vähintään 20 h/vko
Haku alkoi: 26.09.2018
Haku päättyy: 22.10.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki