tribedo tribedo

Asiakasneuvojia Yritysasiakkaiden Pankkipalveluihin Tampereelle

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä vahvasti kasvavassa ja dynaamisessa OPn työympäristössä. OPn tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Tämä edellyttää ammattiylpeyttä, aktiivisuutta ja rohkeutta, sekä kykyä kuunnella ja tarjota paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Haemme nyt asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle Yritysasiakkaiden pankkipalveluihin Tampereen Hervantaan Asiakasneuvojia

Tehtävät

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritysasiakkaiden kokonaisvaltaisessa palvelemisessa sekä puhelimitse että verkon välityksellä. Toimit vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Hallitset yritysasiakkaan maksuliikkeen palvelut ja tuotteet tukeaksesi ja opastaaksesi asiakasta sekä oikeiden palvelukanavien että tuotetarjonnan osalta. Teet myös laadukkaita tarvekartoituksia.

Toivomme

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua työskennellä aktiivisesti ja tavoitteellisesti asiakasrajapinnassa. Sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, ja haluat kehittyä rahoitusalalla. Hyvä tilannetaju ja vuorovaikutustaidot auttavat sinua päivittäisissä asiakastilanteissa. Pystyt omaksumaan uusia asioita nopeasti ja sinulla on vahvat IT-taidot. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja rohkea.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua rahoituspalveluiden maailmaan ja OPn pankkipalvelut -kokonaisuuteen. Tarjoamme tulevaisuuden työpaikan, kattavan neljän viikon perehdytyksen, sekä monipuolisen työnkuvan. Oppimistasi tukevat tiimissä esimies, valmentaja sekä hyvä työilmapiiri.

Työt alkavat marraskuun puolivälissä 2018 ja solmimme kokoaikaisen (37,5 h/vko) työsuhteen noin vuodeksi eteenpäin. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50-22.05 väliselle ajalle.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Onko tässä Sinun seuraava mahdollisuutesi?


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakasneuvojia Yritysasiakkaiden Pankkipalveluihin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Marraskuussa 2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 08.10.2018
Haku päättyy: 26.10.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki