tribedo tribedo

Asiakaspalvelijoita rahoitukseen OP Yrityspankille Helsinkiin

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Yrityspankille asiakaspalvelukeskukseen

Rahoitusneuvottelijoita

Asiakaspalvelukeskuksessa hoidetaan rahoitussopimuksiin liittyviä työtehtäviä sekä palvellaan asiakkaita monikanavaisesti. Työtehtävät sisältävät mm. rahoitussopimusten tarkistusta ja rahoittamista, sekä asiakkaiden palvelua puhelimella ja sähköpostitse. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne sekä suhtaudut asiakaspalvelutyöhön innostuneesti. Työskentelytyyliltäsi olet huolellinen ja tehokas sekä sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itseohjautuvasti tiimin jäsenenä ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja tehtävässä auttaa myös aiempi kokemus pankkialan tehtävistä. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimintaympäristön sekä innostuneen tiimin ympärillesi.

Työt alkavat huhtikuussa heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan pian!

Työtehtävä on kokoaikainen 37,5 t/vko ja työsopimus solmitaan määräaikaisena 30.9.2022 saakka. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.4.2022 mennessä. Huomioithan, että hakuaikaa on jatkettu.  Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoa voit kysyä hanna-liisa.roivas@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakaspalvelijoita rahoitukseen OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan huhtikuussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2022 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 06.04.2022
Haku päättyy: 20.04.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki