tribedo tribedo

Asiakaspalvelijoita

Palvelumme kasvaessa haemme Opset Oy:lle Kuopioon osa- ja määräaikaiseen työsuhteeseen asiakaspalvelijoita.

Olet asiakaspalvelusta ja myynnistä innostuva, tavoitteellinen, ratkaisuhakuinen sekä aktiivinen henkilö. Sinulla on vahvaa halua edelleen kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Tehtävät

Asiakaspalvelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin Uudet liiketoiminnat -tiimiin, jossa palvelet OP Ryhmän asiakkaita puhelimitse. Tehtävänä on asiakkaiden palveleminen saapuvissa yhteydenotoissa sekä palveluiden myynti asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta ja finanssialaan liittyvät projektit.

Odotamme

Odotamme Sinulta positiivista asennetta asiakaspalvelu-, myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan sekä erinomaista paineensietokykyä. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi Sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ratkaisukeskeisesti ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen kielitaito, ict-alan osaaminen ja innovatiivisuus katsotaan eduksi. Asenne ratkaisee.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle kiinteän kilpailukykyisen tuntipalkan sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön. Työt alkavat kesäkuussa 2017 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde tehdään määräaikaisena 31.12.2017 asti. Työtunneiksi sopimukseen kirjataan 12,5 – 37,5 tuntia viikossa. Osa palveluistamme on auki 24/7 ja töitä tehdään kolmessa vuorossa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 7.6.2017.

Tiedot

Haku päättyy: 7.6.2017
Työ alkaa: Kesäkuussa 2017 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 12,5 – 37,5 h/vko
Työpaikan sijainti: Kuopio
Työsuhde: Määräaikainen 31.12.2017

Lisätietoja: jutta.soininen@op.fi, opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiakaspalvelijoita
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 06/2017 tai sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6kk
Työaika: Osa-aikainen
  12,5 - 37,5 h
Haku alkoi: 01.06.2017
Haku päättyy: 07.06.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki