tribedo tribedo

Asiantuntija Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt OP Palveluille Kehittäminen & Teknologiat -organisaatioon Helsingin Vallilaan vanhempainvapaan sijaisuuteen kokoaikaista

Asiantuntijaa

Tässä työssä tulet työskentelemään ketterässä Tribe Support -tiimissä, joka tarjoaa tukea, tietoa ja ohjeistusta Kehittäminen & Teknologiat -organisaatiossa työskenteleville Competence Leadeille. Työtehtävät pitävät sisällään ulkoisen henkilöstön sopimushallintaa, uusien työntekijöiden avustamista ja perehdytystä työsuhteen alkuvaiheessa, sekä työntekijöiden tukemista talon sisäisissä prosesseissa. Huolehdit mm. nimetyn henkilöstöryhmän ja tilauskannan sopimusseurannasta, prosessinhallinnasta, HR-järjestelmän tietojen päivittämisestä ja ylläpidosta, sekä tapahtumien järjestämisestä. Työssä pääset tutustumaan ketteriin työskentelymenetelmiin ja saat oppia paljon uutta yhdessä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä ja itseohjautuvaa työotetta. Osaat organisoida ja priorisoida työtehtäväsi ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tässä työssä työskentelet pääasiassa suomen kielellä, mutta tulet kommunikoimaan myös englannin kielellä päivittäin. Tehtävässä käytetään useita erilaisia järjestelmiä, joten hyvä tekninen osaaminen ja uusien järjestelmien nopea omaksuminen tukee työsi oppimista. Kykenet itsenäisesti hallitsemaan tehtäväkokonaisuuksia ja ottamaan rohkeasti vastuuta. Olet tukena siellä missä tukea tarvitaan. Tehtävässä olet laajassa moniosaajaroolissa, jonka kautta pääset tutustumaan useaan yrityksen sisäiseen prosessiin ja oppimaan uusia työskentelymenetelmiä, jotka hyödyttävät sinua koko urasi ajan.

Aikaisempi kokemus esim. tukitoiminnoista tai assistenttitehtävistä ja finanssialalta on eduksi. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen koulutustausta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehitysmyönteisen tiimin tuen sekä näköalapaikan finanssialan teknologiaorganisaation. Opset tarjoaa sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun määräaikainen 31.12.2021 saakka ja se solmitaan Opsetin kanssa. Työaika sijoittuu joustavasti ma-pe klo 8-16 väliselle ajalle. Työssä on perehdytyksen jälkeen mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään oheisen linkin kautta 28.3. mennessä.

Mikäli kaipaat lisätietoa, tehtävän rekrytoija Tuija Ryynänen vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Tuijalle hakuaikana tiistaina 16.3. klo. 11-12, torstaina 18.3. klo. 15-16 tai tiistaina 23.3. klo. 8.30-10.00 numeroon 050 476 6086.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiantuntija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2021 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.03.2021
Haku päättyy: 28.03.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki