tribedo tribedo

Asiantuntija Helsinkiin

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP Osuuskunnalle Kehittäminen & Teknologiat -organisaatioon Helsingin Vallilaan

Asiantuntijaa

Haemme suhteellisen tuoreeseen ja kasvavaan, Competence Lead Support -tiimiimme uutta ja innokasta tekijää.  Kuulumme osaksi Tribe Support CoE ja meidän tiimimme tarjoaa tukea, tietoa ja ohjeistusta Kehittäminen & Teknologiat -organisaatiossa työskenteleville Competence Leadeille työntekijöineen sekä muille sidosryhmille.

Työtehtävät pitävät sisällään:

 • Taloontuloprosessin hallinnoinnin
 • Uusien työntekijöiden avustamisen ja perehdytyksen käytännön asioista
 • Työntekijöiden tukemisen talon sisäisissä prosesseissa.
 • tilauskannan sopimusseurantaa, prosessinhallintaa, HR-järjestelmätietojen päivittämistä ja ylläpitoa

Toivomme sinulta:

 • Palveluhenkisyyttä ja itseohjautuvaa työotetta
 • Organisointitaitoja ja kykyä priorisoida työtehtäviäsi
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää englannin kielellä
 • Tehtäväkokonaisuuksien hallintaa
 • Kehittävää työotetta
 • Vuorovaikutustaitoja
 • Paineensietokykyä hektisessä työympäristössä

Tunnistatko itsesi kuvauksesta ja koet sopivasi energiseen ja nuorekkaaseen tiimiimme? Arvostamme yllä olevia tekijöitä enemmän kuin tiettyä työ- tai koulutustaustaa. Laita rohkeasti hakemusta, mikäli hakemus yhtään herätteli Sinua ja koet olevasi etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehitysmyönteisen tiimin tuen sekä näköalapaikan finanssialan teknologiaorganisaation. Tribedo tarjoaa sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde on alkuun määräaikainen 31.12.2022 saakka ja se solmitaan Tribedon kanssa.

Työaika sijoittuu joustavasti ma-pe klo 8–16 väliselle ajalle. Työpiste sijaitsee Helsingissä, Vallilassa, ja työssä on perehdytyksen jälkeen mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko? Hakemustasi innolla odottaen Annaliisa, Elina, Niklas, Noora, Patricia & Paula

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta elina.malinen@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiantuntija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2022 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.03.2022
Haku päättyy: 10.04.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki