tribedo tribedo

Asiantuntija Helsinkiin

Haemme asiantuntijaa OP Vahinkovakuutuksen Yritysasiakaspalveluiden Liiketoiminnan tuki ja meklariasiakkuuksien- yksikköön määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Helsinkiin

Tehtävät

Pääasiallisena työtehtävänä on tuottaa liiketoimintaa tukevaa raportointia ja osallistua raportoinnin kehittämiseen. Lisäksi tehtäviin kuuluu myynninjohdon tukemista analyysin keinoin sekä osallistua kohdeaineistojen tuottamiseen ja seurantaan.

Odotamme

Tekijältä odotamme erinomaista tietokantojen ja tietokantajärjestelmien osaamista, sekä kykyä esittää data ymmärrettävässä muodossa. Odotamme myös analyyttista ja systemaattista työskentelytaitoa, vahvaa oma-aloitteisuutta ja kokeilunhalua opetella uusia työkaluja ja teknologioita.

Lisäksi odotamme:

– Tuloksellista ja aikaansaavaa työotetta
– Kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti
– Soveltuvia korkeakouluopintoja, esim. kauppa/tilastotieteet
– Suomen lisäksi englannin kielen osaamista
– Tarkkuutta ja huolellisuutta – Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

Hakijalta odotamme hyviä IT-taitoja, erityisesti SAS EG käyttökokemusta, yleistä käyttökokemusta tietokannoista/tietovarastoista sekä erinomaisia MS Office- taitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Työaika on arkisin 8-16.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiantuntija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Vahinkovakuutus
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk määräaikaisuus
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5h/vko
Haku alkoi: 20.09.2017
Haku päättyy: 08.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki