tribedo tribedo

Asiantuntija OP Osuuskunnalle Helsinkiin

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP Osuuskunnalle Kehittäminen & Teknologiat -organisaatioon Helsingin Vallilaan

Asiantuntijaa

Tässä työssä tulet työskentelemään ketterässä Competence Lead Support -tiimissä, joka tarjoaa tukea, tietoa ja ohjeistusta Kehittäminen & Teknologiat -organisaatiossa työskenteleville Competence Leadeille. Työtehtävät pitävät sisällään taloontuloprosessin, uusien työntekijöiden avustamista ja perehdytystä työsuhteen alkuvaiheessa, sekä työntekijöiden tukemista talon sisäisissä prosesseissa. Huolehdit mm. tilauskannan sopimusseurannasta, prosessinhallinnasta, HR-järjestelmän tietojen päivittämisestä ja ylläpidosta, sekä monista muista eteen tulevista monipuolisista tehtävistä Tribe Support CoE:ssa. Työssä pääset tutustumaan ketteriin työskentelymenetelmiin ja saat oppia paljon uutta yhdessä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä ja itseohjautuvaa työotetta. Osaat organisoida ja priorisoida työtehtäväsi ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tässä työssä työskentelet pääasiassa suomen kielellä mutta tulet kommunikoimaan myös englannin kielellä päivittäin. Tehtävässä käytetään useita erilaisia järjestelmiä, joten hyvä tekninen osaaminen ja uusien järjestelmien nopea omaksuminen tukee työsi oppimista. Kykenet itsenäisesti hallitsemaan tehtäväkokonaisuuksia ja ottamaan rohkeasti vastuuta ja iloitset kehittäessäsi uusia toimintamalleja. Olet tukena siellä missä tukea tarvitaan. Tehtävässä olet laajassa moniosaajaroolissa, jonka kautta pääset tutustumaan useaan yrityksen sisäiseen prosessiin ja oppimaan uusia työskentelymenetelmiä, jotka hyödyttävät sinua koko urasi ajan.

Aikaisempaa työkokemusta sinulla voi olla tukitoiminnoista, assistenttitehtävistä, tai projektikoordinaattorin tyyppisestä roolista. Finanssialan kokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole pakollinen.

Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen koulutustausta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehitysmyönteisen tiimin tuen sekä näköalapaikan finanssialan teknologiaorganisaation. Tribedo tarjoaa sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde on alkuun määräaikainen 31.12.2022 saakka ja se solmitaan Tribedon kanssa.

Työaika sijoittuu joustavasti ma-pe klo 8–16 väliselle ajalle. Työpiste sijaitsee Helsingissä, Vallilassa, ja työssä on perehdytyksen jälkeen mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 13.3.2022.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta elina.malinen@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiantuntija OP Osuuskunnalle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 25.02.2022
Haku päättyy: 13.03.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki