tribedo tribedo

Asiantuntija OP Osuuskunnalle

Oletko etsimämme asiantuntija Tribe Support -tiimiin? Etsimme hyvillä Excelin käyttötaidoilla varustettua itseohjautuvaa henkilöä OP Osuuskunnalle joko Ouluun tai Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Työssäsi asiantuntijana tuet OP:n IT-alueen aluejohtajia heidän työssään. Teet kustannusseurantaa Tableau- ja PowerBI- raporttien sekä niistä saatavan datan avulla. Pääset mukaan myös erilaisiin kehittämistehtäviin, joten toivomme sinulta löytyvän innovatiivisuutta ja rohkeutta tuoda ajatuksiasi esille. 

Etsimme järjestelmällistä henkilöä, kenelle on luontevaa käyttää useita erilaisia järjestelmiä omassa työssään. Käytössä on talouden järjestelmistä mm. PPM Keto. Asiantuntijalta vaaditaankin ymmärrystä talouden peruskäsitteistä, sillä työhön kuuluu kustannusseurannan tekeminen ja niistä erilaisten raporttien muodostaminen. 

Emme odota, että osaat kaiken, sillä tässä tiimissä on tilaa oppia! Vankka excel-osaaminen on tarvittava pohja tehtävään, Pivotin pääset oppimaan työn ohessa. Lisäksi pääset syventymään Tableau’n ja Power BI’n maailmoihin – näiden tunteminen jo ennakolta ei toki ole pahitteeksi! Etsimme henkilöä, kenellä on valmius omaksua uusien järjestelmien käyttäminen ja viedä ne osaksi omaa työarkeaan. 

Sinulta toivomme löytyvän myös halua ja osaamista itsenäisessä työroolissa toimimiseen. Osaat priorisoida työtehtäviäsi ja suunnitella omaa työviikkoasi. Järjestelmällisyyden lisäksi sinulta löytyy tarkkuutta sekä kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä into uuden oppimiseen ovat piirteitä, joita arvostetaan tiimissä.  

Tarjolla on paikka kehitysmyönteisessä tiimissä, jossa tuetaan uuden oppimista ja oman työn kehittämistä. Työsuhde valitun henkilön kanssa solmitaan Tribedon kanssa ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tribedolaisena saat työhyvinvointia tukevat kattavat henkilöstöedut käyttöösi! 

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi tehtävään jo tänään! 

Vastaan mielelläni kysymyksiin tehtävään liittyen, voit lähettää minulle sähköpostia jaana.puhakka-tanke@op.fi 

 

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Kiviharjunlenkki 1, Oulu

Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 38 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 1000 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiantuntija OP Osuuskunnalle
Osoite: Kiviharjunlenkki 1, Oulu
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Tribedo
Työsuhteen tiedot: Vakituinen kokoaikainen
Haku alkoi: 21.09.2022
Haku päättyy: 06.10.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki