tribedo tribedo

Asiantuntija OPn Tiedonhallinta ja Ydintietopalveluihin Helsinkiin

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat toimintoalueella on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajaa. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OP:n palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä.

Ovatko termit, kuten matemaattinen mallinnus, tiedonlouhinta, datan validointi ja profilointi sinulle tuttuja? Onko sinun tilasto-ja tietokantaosaaminen vahvalla pohjalla? Oletko päässyt tutustumaan myös ohjelmointiin?

Tule mukaan ylläpitämään, kehittämään ja luomaan uutta!

Haemme Helsinkiin OPn Tiedonhallinta ja Ydintietopalveluihin innokasta ja uuden oppimiseen panostavaa asiantuntijaa.

Sinulla on rinnallasi asiantunteva tiimi ja saat työnohjausta kollegoilta. Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä rakentamaan tiedonhallinnan palveluita ja kasvamaan huippuammattilaiseksi.

Työllistyt Opsetin kautta konsultiksi aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti, työsuhde todennäköisesti jatkuu myös pidempään

Vastuullesi kuuluu

  • Tiedon laadun raportoinnin- ja prosessin kehitystyö osana tiimiä
  • Liiketoiminnan sääntöjen määrittely tiedon laadun monitorointiin
  • Tiedon laadun juurisyiden selvitys ja analysointi

Odotamme, että olet

  • valmistumisvaiheessa tai jo valmistunut korkeakoulusta/yliopistosta
  • kartuttanut osaamista tai harrastuneisuutta ohjelmoinnin ja tietokantojen parista (esim. MySQL, PostgreSQL, PHP, Javascript, NodeJS, Python )
  • kiinnostunut oppimaan uutta ja ongelmanselvittely on sinulle luontaisia
  • tiimipelaaja ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot

Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OP on yksi mielenkiintoisemmista paikoista työskennellä. Pääset työskentelemään edistyksellisessä ja innovoivassa yksikössä ja olet mukana vauhdittamassa finanssialan digimurrosta.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Käy tutustumassa OPn uratarinoihin www.op-ura.fi/

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi linkin kautta tai lähetä osoitteeseen Opset.Agile@op.fi mahdollisimman pian, viimeistään 25.6.2018. Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiantuntija OPn Tiedonhallinta ja Ydintietopalveluihin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Tiedonhallinta ja Ydintietopalvelut
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 30.05.2018
Haku päättyy: 25.06.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki