tribedo tribedo

Asiantuntija OP:n Tribe Supportiin Helsinkiin

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt OP Palveluille Kehittäminen & Teknologiat -organisaatioon Helsingin Vallilaan

Asiantuntijaa

Tässä työssä tulet työskentelemään ketterässä Tribe Support -tiimissä, joka tarjoaa tukea, tietoa ja ohjeistusta Kehittäminen & Teknologiat -organisaatiossa työskenteleville Competence Leadeille. Työtehtävät pitävät sisällään ulkoisen henkilöstön taloontuloprosessin, uusien työntekijöiden avustamista ja perehdytystä työsuhteen alkuvaiheessa, sekä työntekijöiden tukemista talon sisäisissä prosesseissa. Huolehdit mm. nimetyn henkilöstöryhmän ja tilauskannan sopimusseurannasta, prosessinhallinnasta, HR-järjestelmän tietojen päivittämisestä ja ylläpidosta, sekä tapahtumien järjestämisestä. Työssä pääset tutustumaan ketteriin työskentelymenetelmiin ja saat oppia paljon uutta yhdessä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä ja itseohjautuvaa työotetta. Osaat organisoida ja priorisoida työtehtäväsi ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tässä työssä työskentelet pääasiassa suomen kielellä, mutta tulet kommunikoimaan myös englannin kielellä päivittäin. Tehtävässä käytetään useita erilaisia järjestelmiä, joten hyvä tekninen osaaminen ja uusien järjestelmien nopea omaksuminen tukee työsi oppimista. Kykenet itsenäisesti hallitsemaan tehtäväkokonaisuuksia ja ottamaan rohkeasti vastuuta ja iloitset kehittäessäsi uusia toimintamalleja. Olet tukena siellä missä tukea tarvitaan. Tehtävässä olet laajassa moniosaajaroolissa, jonka kautta pääset tutustumaan useaan yrityksen sisäiseen prosessiin ja oppimaan uusia työskentelymenetelmiä, jotka hyödyttävät sinua koko urasi ajan.

Aikaisempaa työkokemusta sinulla on esim. tukitoiminnoista, assistenttitehtävistä, tai projektikoordinaattorin tyyppisestä roolista. Finanssialan kokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole pakollinen.

Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen koulutustausta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehitysmyönteisen tiimin tuen sekä näköalapaikan finanssialan teknologiaorganisaation. Tribedo tarjoaa sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde on alkuun määräaikainen 30.6.2022 saakka ja se solmitaan Tribedon kanssa.

Työaika sijoittuu joustavasti ma-pe klo 8-16 väliselle ajalle. Työpiste sijaitsee Helsingissä, Vallilassa, ja työssä on perehdytyksen jälkeen mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja annamme osoitteessa: tribedo.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Asiantuntija OP:n Tribe Supportiin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Kehittäminen & Teknologiat
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.6.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 26.08.2021
Haku päättyy: 12.09.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki