tribedo tribedo

Assistentti Helsinkiin

Opset hakee nyt määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

ASSISTENTTIA

 

Tehtävät

Assistentti tekee varainhoitoa tukevaa työtä ja on apuna varainhoitajien päivittäisessä työssä Helsingin Seudun Osuuspankissa. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset assistentin työtehtävät.

Edellytämme

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehokkuutta ja nopeaa oppimiskykyä. Pystyt itsenäiseen päätöksentekoon ja otat vastuun työtehtävistäsi. Olet asiakaslähtöinen ja pystyt hallitsemaan sekä priorisoimaan monipuolista tehtäväkenttää.

Odotamme

Haluat tehdä vaihtelevaa työtä jossa osa töistä voi olla hyvin manuaalisia ja aikaa vieviä ja osa tehtävistä saattaa vaatia nopeaa reagointia ja joustavaa asennetta. Olet reipas, kehittymishaluinen ja luot positiivisuudellasi hyvää ilmapiiriä työpaikalle. Haluat omalla panoksellasi auttaa tiimiä menestymään. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet tottunut eri järjestelmien käyttäjä. Eduksi on kokemus samanlaisista työtehtävistä ja käyttökokemus Osuvasta, Salkusta ja SimCorp Dimensionista.

Sinulla on soveltuva koulutus (AMK) ja perustuntemus rahoitusalasta. Pystyt työskentelemään suomen lisäksi myös englannin kielellä, ruotsin kieli on eduksi. Toivomme aiempaa kokemusta rahoitusalan tehtävistä.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat mahdollisimman  ja vuokratyösuhde solmitaan aluksi kolmeksi kuukaudeksi. Tehtävä on kokoaikainen 37,5 h/vko. Työpiste sijaitsee Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.2.2018.

 

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Assistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Helsingin Seudun OP
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 3 kuukautta
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.01.2018
Haku päättyy: 28.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki