tribedo tribedo

Avoin hakemus Opsetille

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista.

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu-, tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme aktiivisesti finanssitoimialasta kiinnostuneita uusia osaajia mm. Helsinkiin, Tampereelle, Kuopioon, Joensuuhun ja Ouluun.

Tehtävämme koostuvat monipuolisesti esimerkiksi

  • myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä
  • erilaisista back office -rooleista
  • finanssialan asiantuntijatehtävistä
  • IT-kokonaisuuksista

Voit sijoittua osaamisesi perusteella erilaisiin tiimeihimme, joissa asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat sinua ja tukevat kehittymistäsi. Tarjoamme urapolun myös muihin OP:n monipuolisiin tehtäväkokonaisuuksiin.

Työsuhteemme ovat joustavia; voit työskennellä meillä esim. kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.
Tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Jätäthän avoimen hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Avoin hakemus Opsetille
Sijainti: Helsinki, Tampere, Kuopio, Joensuu, Oulu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 02.06.2020
Haku päättyy: 31.12.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki