tribedo tribedo

Avoin hakemus: Toimihenkilöitä ja asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin

Palvelun kasvaessa haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä OP Ryhmän pankkitoiminnan palveluille erilaisiin monipuolisiin asiakaspalvelu ja back office –työtehtäviin Tampereelle, Kuopioon ja Joensuuhun erilaisiin työsuhteisiin.

Tehtävät

Työtehtävät voivat pitää sisällään työtehtävästä riippuen erilaisia pankkipalveluiden asiakaspalvelutyötehtäviä eri kanavissa, kuten puhelimessa ja sähköisissä kanavissa (verkkoviestit, chat). Asiakkaina voivat olla joko henkilöasiakkaat tai yritysasiakkaat. Back office –tehtävät voivat vaihdella erilaisista luotto- ja vakuuspuolen tehtävistä erilaisiin selvittelytyötehtäviin ja esimerkiksi maksutoimeksiantojen käsittelyyn. Taustatyötehtäviinkin voi sisältyä asiakaspalvelua.

Työtehtävästä riippumatta tärkeintä on asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen jokaiseen työtehtävään. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Tavoitteenamme on luoda tehokas palvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Työtehtävästä riippuen tarjoamamme työsopimus voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen ja määräaikainen tai vakituinen. Työsuhde solmitaan joko suoraan Opsetin kanssa tai henkilöstövuokrauksen kautta.

Odotamme

Etsimämme henkilöt ovat ulospäinsuuntautuneita, hyvät kommunikointitaidot omaavia henkilöitä, joilla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Olet tarkka ja huolellinen, kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja.
Aiempi kokemus rahoitus- ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös englannin ja ruotsin kielen taito.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta:  https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=26874&jc=1

Kerro hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haluaisit työllistyä. Kerro myös millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut. Olemme yhteydessä, mikäli sinulle sopivia paikkoja avautuu.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi .


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Avoin hakemus: Toimihenkilöitä ja asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin
Sijainti: Tampere, Kuopio, Joensuu
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Avoin hakemus
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 08.01.2018
Haku päättyy: 11.02.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki