tribedo tribedo

Toimihenkilöitä ja asiakasneuvojia

Palvelun kasvaessa haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä OP Ryhmän pankkitoiminnan palveluille erilaisiin monipuolisiin asiakaspalvelu ja back office –työtehtäviin Tampereelle, Kuopioon ja Joensuuhun erilaisiin työsuhteisiin.

Työtehtävät voivat pitää sisällään työtehtävästä riippuen erilaisia pankkipalveluiden asiakaspalvelutyötehtäviä eri kanavissa, kuten puhelimessa ja sähköisissä kanavissa (verkkoviestit, chat). Asiakkaina voivat olla joko henkilöasiakkaat tai yritysasiakkaat. Back office –tehtävät voivat vaihdella erilaisista luotto- ja vakuuspuolen tehtävistä erilaisiin selvittelytyötehtäviin ja esimerkiksi maksutoimeksiantojen käsittelyyn. Taustatyötehtäviinkin voi sisältyä asiakaspalvelua.

Työtehtävästä riippumatta tärkeintä on asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen jokaiseen työtehtävään. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Tavoitteenamme on luoda tehokas palvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Työtehtävästä riippuen tarjoamamme työsopimus voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen ja määräaikainen tai vakituinen. Työsuhde solmitaan joko suoraan Opsetin kanssa tai henkilöstövuokrauksen kautta.

Etsimämme henkilöt ovat ulospäinsuuntautuneita, hyvät kommunikointitaidot omaavia henkilöitä, joilla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Olet tarkka ja huolellinen, kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja.

Aiempi kokemus rahoitus- ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös englannin ja ruotsin kielen taito.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kerro hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haluaisit työllistyä. Kerro myös millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut. Olemme yhteydessä, kunhan sinulle sopivia paikkoja avautuu.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi .


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä ja asiakasneuvojia
Sijainti: Suomi
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 01.06.2017
Haku päättyy: 31.12.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki