tribedo tribedo

Avoin haku: Pankkitoiminnan toimihenkilöt ja asiakasneuvojat

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme aktiivisesti pankkialasta kiinnostuneita uusia osaajia niin asiakaspalvelun ja myynnin tehtäviin, kuin back office -toimintoihin. Työtä on tarjolla useilla Opset-paikkakunnilla: Helsingissä, Tampereella, Vaasassa, Oulussa, Kuopiossa sekä Joensuussa.

Työ voi pitää sisällään mm. pankki- ja varallisuudenhoidon monikanavaisia asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviä. Taustatyössä tehtävät voivat vaihdella erilaisista luotto- ja vakuuspalveluiden tehtävistä aina maksutoimeksiantojen käsittelyyn, sekä asiakaskontaktointiin. Asiakkaat voivat olla joko yksityishenkilöitä tai yrityksiä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esim. asiakaspalvelusta tai toimistotyöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne.

Soveltuva koulutus sekä mahdollinen finanssialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksesi. Olet palvelu- ja tiimityöhenkinen, tavoitteellinen, joustava, sekä oma-aloitteinen. Pidät erinomaista asiakaskokemusta tärkeänä,  ja haluat kehittyä kanssamme pankkialan ammattilaiseksi nopeasti kehittyvässä työympäristössä.

Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen jokaiseen työtehtävään. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat työssä kehittymistäsi. Tarjoamme urapolun myös muihin OP:n monipuolisiin tehtäväkokonaisuuksiin. Työtehtävästä riippuen tarjoamamme työsopimus voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen, ja työsuhteen kesto määräaikainen tai vakituinen.

Pankki- ja vakuutusalalla edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Jätä hakemuksesi ja cv:si oheisen linkin kautta niin olemme sinuun yhteydessä mikäli sinulle sopivia paikkoja avautuu.

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Avoin haku: Pankkitoiminnan toimihenkilöt ja asiakasneuvojat
Sijainti: Helsinki, Tampere, Kuopio, Vaasa, Oulu ja Joensuu
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Tehtävästä riippuen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.07.2019
Haku päättyy: 30.09.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki