tribedo tribedo

Avoin haku: Vakuuttamisen toiminnot

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme aktiivisesti vakuuttamisen toimialasta kiinnostuneita uusia osaajia niin monikanavaiseen asiakaspalveluun, kuin taustatoimintoihinkin. Työtä on tarjolla useilla Opset-paikkakunnilla: mm. Helsingissä, Tampereella, Oulussa, sekä Kuopiossa.

Työ voi pitää sisällään mm. vakuutuskäsittelyn, korvausneuvonnan, monikanavaisen asiakaspalvelun sekä myynnin ja asiakaskontaktoinnin erilaisia tehtäviä. Asiakkaat voivat olla joko yksityishenkilöitä tai yrityksiä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esim. asiakaspalvelusta ja toimistotyöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne.

Soveltuva koulutus sekä mahdollinen finanssialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksesi. Olet palvelu- ja tiimityöhenkinen, tavoitteellinen, joustava, sekä oma-aloitteinen. Pidät erinomaista asiakaskokemusta tärkeänä,  ja haluat kehittyä kanssamme vakuutusalan ammattilaiseksi nopeasti kehittyvässä työympäristössä.

Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen jokaiseen työtehtävään. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat työssä kehittymistäsi. Tarjoamme urapolun myös muihin OP:n monipuolisiin tehtäväkokonaisuuksiin. Työtehtävästä riippuen tarjoamamme työsopimus voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen, ja työsuhteen kesto määräaikainen tai vakituinen.

Pankki- ja vakuutusalalla edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Jätä hakemuksesi ja cv:si oheisen linkin kautta niin olemme sinuun yhteydessä mikäli sinulle sopivia paikkoja avautuu.

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Avoin haku: Vakuuttamisen toiminnot
Sijainti:
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa:
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 02.04.2020
Haku päättyy: 31.05.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki