tribedo tribedo

Back office –toimihenkilöitä Helsinkiin

Etsimme asiakkaallemme OP Varallisuudenhoidon palveluille Helsinkiin määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin

Back office –toimihenkilöitä

Tehtävät

Back Office-toimihenkilö toteuttaa OP-Private -asiakkaiden palveluun kuuluvia back office-tehtäviä sekä muita erikseen sovittuja varallisuudenhoidon asiakkaiden palveluun kuuluvia tukipalveluita itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti.

Back office -toimihenkilön konkreettisia työtehtäviä ovat esimerkiksi: – OP-Private sopimuksiin liittyvät tehtävät ja asiakassalkkujen perustaminen – Varojen allokoinnit sekä salkkujen ylläpito ja laskutus sopimusten perusteella – Sijoitustoimeksiantojen ja asiakassalkkujen allokaatiomuutosten toteutus sekä erilaiset täsmäytykset, raportoinnit ja muut erikseen sovittavat taustatyötehtävät – Asiakaspalvelu kaikissa kanavissa

Odotamme

Työ edellyttää arvopaperialueen hyvää osaamista sekä OP-Private back office-työkokemusta tai vastaavaa kokemusta

Käytössä olevien järjestelmien (esim. Salkku, Omaisuudenhoito, Osake- ja JVK-kaupankäynti, Rahastojärjestelmä, Pääomajärjestelyt) hallintaa

Hyviä organisointitaitoja, paineensietokykyä, tarkkuutta sekä omatoimista työotetta

Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi)

Sijoituspalvelututkinto (APV I) tai muu vastaava tutkinto luetaan eduksi

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikainen vuokratyösuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Määräaikaisuus solmitaan 30.9.2018 asti. Työaika tehtävässä on kokoaikainen, 37,5 h/vko ja työsopimus tehdään Opset Oy:n kanssa.Ruotsin ja englannin kielen taito luetaan eduksi

Kiinnostuitko? Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 25.5.2018 (hakuaikaa jatkettu). Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Back office –toimihenkilöitä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy, Varallisuudenhoidon palvelut
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 13.04.2018
Haku päättyy: 25.05.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki