tribedo tribedo

Back Office -toimihenkilöitä (Kuopio tai Tampere)

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Vahvistamme pankkitoiminnan palveluitamme yritysasiakkaiden Back Office-tiimin tehtävissä ja haemme nyt uusia kokoaikaisia sekä osa-aikaisia toimihenkilöitä määräaikaisiin tehtäviin helmikuun loppuun 2021 sekä elokuun loppuun 2021 saakka.

Projektissa käsitellään ja tarkastetaan OP Ryhmän järjestelmistä koottavia yritysasiakkaiden tietoja ja luodaan asiakkaille pankkiyhteysvaltuuksia ja yrityspalvelutunnuksia. Tehtävä sisältää tämän lisäksi mahdollisesti myös muita Back Office -tehtäviä ja asiakkaiden kontaktointia selvitystoimiin liittyen. Tehtävässä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja -ohjeita sekä volyymi-, laatu- ja tulostavoitteita. Työ on rutiininomaista mutta vaatii tarkkuutta ja tehokkuutta.

Sinulla on kyky oppia nopeasti uusia tehtäviä sekä noudattaa sovittuja prosesseja ja toimintamalleja ja nautit tiimityöstä. Omaat hyvät IT-taidot ja pystyt käyttämään näppärästi uusia järjestelmiä. Olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, tehokas viestijä, itseohjautuva, huolellinen ja tavoitteellinen. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen koulutus ja aikaisempaa toimistotyökokemusta. Yritysmaailman ymmärryksestä ja ruotsin kielen osaamisesta on tehtävässä merkittävää hyötyä. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Pankkialan kokemus katsotaan eduksesi, mutta perehdytämme tehtävään. Menestymistä vauhdittaa tuntemus eri yhtiömuotojen edustamissäännöistä ja kaupparekisteriotteen tulkinnasta. Hyödyksi on myös tuntemus sekä yleinen ymmärrys yrityksen taloushallinnon asioista, pankin näkökulmasta.

Työtä seurataan volyymi-, laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Työtä tehdään toimistolta käsin, tehtävässä ei ole etätyömahdollisuutta.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Osa-aikaisten henkilöiden työtunnit tulevat olemaan 20h/vko + mahdollisuus lisätyöhön ja kokoaikaisten 37,5h/vko.

Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikaisesti, sillä edistämme valintoja jo hakuaikana.

Kaipaatko lisätietoa?

Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Back Office -toimihenkilöitä (Kuopio tai Tampere)
Sijainti: Kuopio, Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Helmikuu 2021 / Elokuu 2021
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 09.10.2020
Haku päättyy: 18.10.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki