tribedo tribedo

Back Office -työntekijä Helsinkiin

Haemme nyt OP Yrityspankille kokoaikaiseen ja määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Helsinkiin

Back Office -työntekijää.

Tehtävät

Back Office -työntekijän tehtäviin kuuluvat asiantuntija-asiakaspalvelun avustavat tehtävät. Työtä tehdään puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat avustavat reskontratyöt.

Odotamme

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta ja kokemusta toimistotyöstä tai reskontranhoitotehtävistä. Arvostamme myös tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja, asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Toivomme sinulla olevan ajanmukaiset IT-taidot ja niiden perusosaaminen (esimerkiksi MS Office -tuotteiden aktiivinen käyttö). Vaadimme tehtävässä suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn monipuolisissa asiakaspalvelu- ja reskontratehtävissä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikainen työsuhde solmitaan vuoden 2018 loppuun asti.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.4.2018. Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Back Office -työntekijä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.04.2018
Haku päättyy: 15.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki