tribedo tribedo

Business Data Analyst Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja valtakunnallisesti monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt OP Osuuskunnalle hankinta-, toimitila-, assistentti- ja tukipalvelut -toimintoon Helsinkiin Business Data Analystia.

Business Data Analystina tuet toiminnon ja sen tukemien liiketoimintojen suunnittelua, päätöksentekoa ja seurantaa kehittämällä analysointia sekä raportointia. Vastaat toiminnon johdon ja asiantuntijoiden sekä liiketoiminnan ja muiden sidosryhmien tarpeita vastaavien analyysien, raporttien ja dashboardien kehittämisestä sekä tuottamisesta. Toimit analysoitavan ja raportoitavan tiedon luotettavuuden kehittämisessä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja varmistat raportointiin liittyvien tietokantojen saatavuuden. Toimit analysointi- ja raportointijärjestelmien pääkäyttäjänä ja osallistut niiden kehittämiseen ja kouluttamiseen.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta erityisesti tiedon analysoinnista liiketoiminnan suunnittelun ja päätöksenteon tueksi, sekä raportoinnin kehittämisestä ja tuottamisesta – vahvaksi eduksi luetaan kokemus näistä tehtävistä erityisesti kiinteistö- ja toimitilapalveluissa sekä sisäisissä tukipalveluissa. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy aiempaa osaamista toiminnon ja talouden prosesseista, mittareista, tietokannoista ja järjestelmistä. Tehtävä edellyttää hyvää raportointijärjestelmien ja raportointityökalujen hallintaa (esim. Power BI, MS Excel). ETL ja muut koodaustaidot (esim. SQL) katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta projektijohtamisesta, isojen tietokantojen kanssa työskentelystä sekä järjestelmien pääkäyttäjänä toimimisesta. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto.

Olet työotteeltasi analyyttinen ja systemaattinen ja tottunut tukemaan liiketoimintoja. Et hätkähdä haasteiden ja paineen alla toimimista ja osaat itsenäisesti ja tavoitteellisesti viedä asioita eteenpäin ja saattamaan tehtäviä loppuun. Sinulla on hyvät viestintä-, vuorovaikutus-, ja tiimityöskentelytaidot ja kykenet toimimaan sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja riittävällä tasolla myös englanniksi.

Työt alkavat elokuun aikana ja määräaikainen työsuhde solmitaan vuodeksi Opsetin kanssa. Tämä on hybridityötä, joten käytössäsi on myös osittainen etätyöskentelymahdollisuus. Lisäksi käytössäsi on hyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin näköalapaikalla kehittyvässä organisaatiossa jossa arvostetaan hyvää asennetta. Tulet työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, jossa on mukava työskennellä ja mahdollisuus kehittyä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mitä pikimmiten, sillä edistämme rekrytointia jo hakuajalla, mutta viimeistään 31.5.2021 mennessä.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Business Data Analyst Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan elokuussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Vuoden määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 14.05.2021
Haku päättyy: 31.05.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki