tribedo tribedo

Change Management Specialist OP Palvelut Oy:lle

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt OP Palveluille Kehittäminen & Teknologia -organisaatioon kokoaikaista ja kokenutta

Change Management Specialistia Ouluun tai Helsinkiin

Tässä roolissa pääset mukaan monipuolisiin tehtäviin ja kokonaisuuksiin. Tulet työskentelemään ketterässä Tribe Support -tiimissä, joka tarjoaa tukea, tietoa ja ohjeistuksia Kehittämisen ja Teknologian organisaatiossa työskenteleville tiimeille. Työtehtävät pitävät sisällään teknisten tiimien toimintamallien ja työkalujen kehittämisen aktiivista tukemista, ja uusien jalkauttamista tiivisti OP Ketterän periaatteita noudattaen. Huolehdit mm. nimettyjen kehitysohjelmien tukemisesta koordinoiden koulutusten järjestämistä sekä OP:n sisäisille että yhteistyökumppaneidemme tiimeille. Lisäksi olet aktiivisesti tukemassa muutosjohtamista käynnissä olevien transformaatio-ohjelmien parissa, huolehtien niiden etenemiseen liittyvissä asioissa heimo- ja tiimitasoisesta osallistamisesta.

Työssäsi menestymisen ja viihtymisen kannalta on oleellista, että osaat organisoida ja priorisoida sekä omaat erittäin hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentely tapahtuu sekä sujuvalla suomen kielellä että englantia paljon käyttäen. Tehtävässä käytetään päivittäin erilaisia järjestelmiä, joten myös ajantasaiset IT-taidot ovat välttämättömyys. Kykenet itsenäisesti hallitsemaan tehtäväkokonaisuuksia sekä ottamaan rohkeasti vastuuta. Aikaisempi kokemus esim. monikulttuurisessa digitaalisten palveluiden kehittämisen parissa toimimisesta sekä finanssialalta on eduksesi. Sinulla voi olla vaikka kaupallinen koulutustausta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehitysmyönteisen tiimin tuen sekä näköalapaikan finanssialan teknologiaorganisaation. Opset tarjoaa sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja se solmitaan Opsetin kanssa. Työaika sijoittuu joustavasti ma-pe klo 8-16 väliselle ajalle. Työssä on perehdytyksen jälkeen mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko?

Hae heti oheisen linkin kautta viimeistään 31.7.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat syyskuussa 2021.

Mikäli kaipaat lisätietoa, niin lähetä sähköpostia Sari Päivärinta: sari.paivarinta@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Change Management Specialist OP Palvelut Oy:lle
Sijainti: Helsinki tai Oulu
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: Syyskuu 2021
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.06.2021
Haku päättyy: 31.07.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki