tribedo tribedo

Chat-asiakasneuvojia Tampereelle

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme nyt Opsetille Tampereelle uusia

Chat-asiakasneuvojia

vahvistamaan tiimimme palvelutuotantoa.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen chat-kanavan kautta Pohjola Vakuutuksen verkkopalvelussa, sekä opastaminen ja selvittäminen vakuutuksiin ja korvauksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat muu vakuutuspalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu, asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen sekä heidän tilanteeseensa sopivien kokonaisratkaisuiden tarjoaminen. Palveluaikamme ovat laajat, joten työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Meillä viihdyt ja pärjäät positiivisella, tavoitteellisella ja asiakaslähtöisellä palveluasenteella! Sinulla on aito halu tarjota erinomaisia asiakaskokemuksia ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Lisäksi tietotekniset taitosi sekä kirjoitusnopeutesi ovat sujuvia.

Meillä saat laadukkaan ja kattavan perehdytyksen vakuutusalan monipuolisiin chat-asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti ja pidämme näin huolta, että osaamisesi kehittyy alati muuttuvassa finanssimaailmassa. Työyhteisössämme on todistetusti hyvä yhteishenki, tsemppaamme ja kannustamme toisiamme kehittymään asiakaskohtaamisten ammattilaisiksi. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Töitä on tarjolla toistaiseksi voimassaolevilla sopimuksilla kokoaikaisesti 37,5h/vko sekä osa-aikaisesti 20h/vko. Työt alkavat 7.9.2020

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi 26.8. mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Palveluesimies Teemu Mannila, 0504688303 keskiviikkona 19.8. klo 14.30-15.30 ja maanantaina 24.8. klo 14.30-15.30.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Chat-asiakasneuvojia Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 7.9.2020
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 14.08.2020
Haku päättyy: 26.08.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki