tribedo tribedo

Chat-asiakasneuvojia Tampereelle

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisissa tausta- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Haemme nyt Tampereelle

Chat-asiakasneuvojia

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden palveleminen chat-kanavan kautta OP:n vakuutusten verkkopalvelussa, sekä opastaminen ja selvittäminen vakuutuksiin ja korvauksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat muu vakuutuspalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu, asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen sekä heidän tilanteeseensa sopivien kokonaisratkaisuiden tarjoaminen.

Meillä viihdyt ja pärjäät positiivisella, tavoitteellisella ja asiakaslähtöisellä palveluasenteella! Sinulla on aito halu tarjota erinomaisia asiakaskokemuksia ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Lisäksi tietotekniset taitosi sekä kirjoitusnopeutesi ovat sujuvia.

Meillä saat laadukkaan ja kattavan perehdytyksen vakuutusalan monipuolisiin chat-asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti ja pidämme näin huolta, että osaamisesi kehittyy alati muuttuvassa finanssimaailmassa. Työyhteisössämme on todistetusti hyvä yhteishenki, tsemppaamme ja kannustamme toisiamme kehittymään asiakaskohtaamisten ammattilaisiksi. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työ alkaa sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2020. Sopivan/sopivien henkilöiden löydyttyä voidaan sopia viikkotyöajasta joko osa-aikaisena (esim. 15, 22,5 tai 30 h/vko) tai kokoaikaisena (37,5 h/vko). Chat on auki tällä hetkellä ma-to klo 8-22, pe klo 8-20, la klo 10-18 ja su klo 11-19, joten työajat sijoittuvat näihin ajankohtiin. Aukioloaikoja muokataan tarvittaessa asiakaskäyttäytymisen perusteella.

Työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot.

Innostuitko tehtävästä? Hae tehtävää heti tai viimeistään 31.12.2019 alla olevan linkin kautta.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Palvelupäällikkö Katja Rekonius, 040 185 8159 Soittoajat: tiistai 17.12. klo 12-13 ja maanantai 30.12. klo 14-15


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Chat-asiakasneuvojia Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vakuutus
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan tammi-helmikuu 2020
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.12.2019
Haku päättyy: 31.12.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki