tribedo tribedo

Communication Specialist Helsinkiin

Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP:n Kehitys- ja teknologiayksikköön, Asumisen-heimoon

Communication Specialistia

Vastuullasi on rahoituksen uudistuksen viestiminen kohderyhmille ja olet osana muutoksen jalkautusta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan rahoituksen maailmaan, sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi. Pääset työskentelemään loistavien ja osaavien työkavereiden kanssa, jotka paitsi tekevät töitä ahkerasti, myös muistavat pitää hauskaa.

Toivomme saavamme joukkoomme rautaisen viestinnän ja myynnin osaajan, jolla on jo vankkaa näyttöä viestinnästä. Odotamme sinulta hyviä koordinaatiotaitoja, olet aktiivinen viestijä ja sinulla on kyky pitää langat käsissäsi vaativissakin tilanteissa.

Työ vaatii tarkkuutta, ja yksityiskohtiin paneutumista, mutta myös laajojen kokonaisuuksien hahmottamista. Tulet vastaamaan viestinnästä projektin osalta niin johtokuntaan kuin sidosryhmien välillä, sekä vastaat myös viestintäsuunnitelman tekemisestä.

Työotteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja käytännönläheinen sekä asenteesi on proaktiivinen. Tavoitteesi on toimia asiakkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmien parhaaksi viestinnän osalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen ja englanninkielen taitoa.

Työ sijoittuu Helsingin Vallilaan. Kokoaikainen, 37,5 h/vko ja toistaiseksi voimassa oleva työsopimus kirjoitetaan Opset Oy:n kanssa. Tarjoamme sinulle työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.

Kiinnostuitko? Hae heti alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla palkkatoiveineen elina.malinen@op.fi

Hakuaika päättyy 1.11.2020, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävään sopivan henkilön löydyttyä työt Vallilassa alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opsetin palveluesimies Elina Malinen, puh: 0406578078 elina.malinen@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Communication Specialist Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 05.10.2020
Haku päättyy: 06.10.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki