tribedo tribedo

Controller ja Business Controller Opsetin Talouden yksikköön

Talousyksikön roolin muuttuessa lähemmäksi liiketoimintaa, vahvistamme sisäisen laskennan tiimiä kokoaikaisilla

Controller– ja Business Controller -toimilla.

Controllerin tehtävät

Controllerin tehtävät ja vastuut liittyvät yhtiötasoisten talouden ja sisäisen laadun prosessien kehittämiseen, ylläpitämiseen ja niiden sujuvuuden varmistamiseen. Osa Controllerin vastuulla olevien prosessien toteutuksesta on vastuutettu liiketoiminnoille, mutta Sinulla on yhtä merkittävä rooli niissä havaittujen poikkeamien selvittämisessä. Raportointi, kuukausittaisen tuloksen oikeellisuuden varmistaminen ja yhtiötasoisten kulujen seuranta kuuluvat olennaisina osina tehtäväkokonaisuuteen. Oman alueesi lisäksi toimit talousyksikön tukipilarina ja kannat vastuuta koko yksikön menestyksestä.

Odotamme Controllerilta

 • Soveltuvaa kaupallista koulutusta (Tradenomi, KTM).
 • Vähintään kahden vuoden työkokemusta taloushallinnon tehtävissä.
 • Toimisto-ohjelmistojen sujuvaa osaamista, erityisesti excelin ja käytännön kokemusta power-pivotin hyödyntämisestä.
 • Kokemusta kirjanpito-ohjelmista.
 • Kirjallisia ja suullisia viestintä- ja vaikutustaitoja nykypäivän kanavissa ja vuorovaikutustilanteissa.
 • Joustavuutta, sitkeyttä ja jämäkkyyttä tilanteessa sopivalla tavalla.
 • Prosessien kehittämiseen, automatisointiin ja robotisointiin liittyvää kokemusta. Kokemus talouden järjestelmien kehittämisestä auttavat sinua tavoitteiden saavuttamisessa.

Business Controllerin tehtävät

Business Controllerina toimit liiketoimintayksikössä keskeisessä roolissa ja kiinteässä yhteistyössä liiketoimintayksikön johdon kanssa. Sinulla on merkittäviä vastuita liiketoimintayksikön taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä edellyttää vahvaa liiketoiminnan luonteen ja sen taloudellisen toteuman ja ennusteen muodostaman kokonaisuuden hallitsemista. Analysoit toteumaa, arvioit ennustetta ja tuotat liiketoiminnan vetäjälle laajan näkemyksen toimenpiteistä ja vaihtoehdoista tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut myös liiketoimintayksikköä koskevaan päätöksentekoon. Vastaat yhtiötasoisesti nimettyjen prosessien kehittämisestä ja niiden sujuvuuden varmistamisesta ja yleisesti yhtiötasoisten talouteen ja sisäiseen laatuun liittyvien prosessien käytöstä omalla vastuualueellasi. Oman alueesi lisäksi toimit talousyksikön tukipilarina ja kannat vastuuta koko yksikön menestyksestä.

Odotamme Business Controllerilta

 • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (KTM).
 • Vähintään neljän vuoden työkokemusta taloushallinnon tehtävistä.
 • Toimisto-ohjelmistojen sujuvaa osaamista, erityisesti excelin ja käytännön kokemusta power-pivotin hyödyntämisestä.
 • Kokemusta kirjapito- ja talouden suunnitteluohjelmistoista.
 • Kirjallisia ja suullisia viestintä- ja vaikutustaitoja nykypäivän kanavissa ja vuorovaikutustilanteissa.
 • Joustavuutta, sitkeyttä ja jämäkkyyttä tilanteessa sopivalla tavalla.
 • Prosessien kehittämiseen, automatisointiin ja robotisointiin liittyvää kokemusta. Kokemus talouden järjestelmien kehittämisestä auttavat sinua tavoitteiden saavuttamisessa.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä edellytetään ehdotonta luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa. Tehtäviin valittavilta henkilöiltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Opset on savuton työpaikka.

Tarjoamme

Tarjoamme ison yrityksen vakauden ja matalan organisaation ketteryyden. Osaamisellasi ja asenteellasi ON merkitystä ja molempia tarvitaan Opsetin tavoitteiden saavuttamiseen. Haemme Sinua Kuopioon, mutta myös Tampere ja Helsinki voivat tulla kysymykseen.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Vesa Salminen 20.11.2018 klo 13-14 puh. 0407409414.

Tehtävää voit hakea alla olevan linkin kautta kuitenkin viimeistään 26.11.2018 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Controller ja Business Controller Opsetin Talouden yksikköön
Sijainti: Kuopio (Tampere, Helsinki)
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.1.2019
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 07.11.2018
Haku päättyy: 26.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki