tribedo tribedo

Controller OP Taloushallinnolle Helsinkiin

Haemme OP Taloushallinnolle Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

Controlleria

 

Tehtävät

Controllerina tuet OP-Palveluiden talouden ohjausta ja hinnoittelua. Osallistut myös kuukausittaiseen tulosseurantaan ja ennusteprosessiin. Päivität lisäksi OP-Palvelujen ja OP Asiakaspalvelujen menojen hyväksyjäluetteloa.

Tehtävässäsi ylläpidät sisäisen laskennan järjestelmää Cognosta. Dokumentoit järjestelmän työohjeita sekä teet järjestelmään liittyvää viestintää ja koulutuksia käyttäjille.

Työtehtäviisi kuuluvat myös likviditeettilaskenta, kassavirran seuranta ja ennusteet sekä maksuvalmiuden varmistavat toimenpiteet. Lisäksi toimit controller-tukena määritellyille palvelualueille.

Odotamme

Etsimme oma-aloitteista ja reipasta henkilöä, joka on nopea oppimaan uusia talouden järjestelmiä.

Kokemus talouteen liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi. Kaupallinen koulutus (esim. tradenomi) tai muu korkeakoulutus katsotaan myös eduksi.

Odotamme hakijalta Excelin ja Powerpointin hallintaa. Työkieli tehtävässä on suomi.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja vuokratyösuhteen 31.8.2018 asti. Työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja työtä tehdään arkipäivinä.

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi. 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Controller OP Taloushallinnolle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 01.03.2018
Haku päättyy: 11.03.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki