tribedo tribedo

Copywriter OP Henkivakuutukselle

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP Henkivakuutukselle osa-aikaista

Copywriteria

Työtehtävään kuuluu mainonnan tekstituotanto eri kanaviin. Tuotat laadukasta tekstiä muun muassa op.fi:n ja ostopolkujen sisältöihin. Lisäksi vastuullesi kuuluu tekstin tuottaminen OP Henkivakuutuksen tuoteselosteisiin, vakuutusehtoihin, -esitteisiin ja hinnastoihin. OP Henkivakuutus tarjoaa asiakkailleen erilaisia henkivakuutuksen ja vakuutussäästämisen tuotteita, samoin kuin yritysten eläkeratkaisuja. Näiden tuotteiden esitteiden, hinnastojen ja hoitomallitekstien tuottaminen kuuluu myös vastuullesi.

Tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on aiempaa kokemusta seuraavista järjestelmistä: Liferay, SEO ja Episerver. Lisäksi toivomme sinulla olevan osaamista ja/tai kiinnostusta sosiaalisen median kanavien sisällöntuotantoon. Oman kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus laajentaa omaa osaamistasi muihin julkaisudigikanaviin. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Copywriterin tehtävä on osa-aikainen siten, että työtä tehdään 2,5 päivää viikossa. Sinun on mahdollista joustavasti sopia, työskenteletkö alku- vai loppuviikosta. Työpäivinäsi tulet osallistumaan OP Henkivakuutuksen digimyynnin ja -markkinoinnin tiimin tapaamisiin esimerkiksi sprint starttien ja weeklyjen muodossa. Tehtävä ei ole sidonnainen paikkakuntaan, vaan voit työskennellä etänä mistä päin Suomea tahansa. Ainoa edellytys on, että pääset ensimmäisenä työpäivänäsi hakemaan työkoneesi OP:n Vallilan toimipisteestä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsopimus tehdään Tribedo Oy:n kanssa määräaikaisena vuoden 2022 loppuun saakka.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten haethan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Hakuaika tehtävään päättyy 9.1.2022.

Lisätietoja tehtävästä saat elina.malinen@op.fi ja tribedo.rekrytointi@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten valitulta henkilöltä tarkastamme luottotiedot sekä teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Copywriter OP Henkivakuutukselle
Sijainti: Ei paikkakuntasidonnainen
Toimeksiantaja: OP Henkivakuutus
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2022 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  18,75 h/vko
Haku alkoi: 23.12.2021
Haku päättyy: 09.01.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki