tribedo tribedo

Data Engineer OP Palvelut Oy:lle Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Haemme nyt OP Palveluille tietovarastoinnin yksikköön

Data Engineeriä (SAS) Helsinkiin

Tulet työskentelemään tietovarastoinnin heimossa, joka tuottaa dataa sisäisiin, sekä ulkoisiin tarpeisiin.

Etsimällämme henkilöllä on hyvä SAS-osaaminen valmiina, mutta muuten voit olla joko pitkän linjan tekijä tai oppimishaluinen ”junnu”, jolla on intoa kehittyä oman alansa mestariksi. Hallitset koodin kirjoittamisen lisäksi vähintään perusteet tietovarastoinnista. Valmista IT-gurua emme siis etsi, vaan tehtävät ovat luonteeltaan enemmän tuotantoa tukevia ylläpidollisia selvittelytehtäviä. Luonteeltasi olet analyyttinen ja kykenet itsenäisesti hallitsemaan tehtäväkokonaisuuksia sekä ottamaan rohkeasti vastuuta osaamisesi mukaan. Tehtävä vaatii suomen kielen taidon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehitysmyönteisen tiimin tuen, sekä tarjoamme sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu joustavasti, ja työssä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko?

Haethan oheisen linkin kautta viimeistään 22.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat tietenkin nopeasti, mutta realistinen aloitus olisi syyskuulla 2021.

Mikäli kaipaat lisätietoa, niin kysy rohkeasti palvelupäälliköltämme Malisen Elinalta arkisin klo 9-12 numerosta 0406578078, tai opset.rekrytointi@op.fi osoitteesta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Data Engineer OP Palvelut Oy:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.07.2021
Haku päättyy: 22.08.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki