tribedo tribedo

Developer OP:lle Helsinkiin

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme automaatiosta innostuvaa Developeria OP:n Prosessiautomaatio – yksikköön Helsinkiin.

Prosessiautomaatio- yksikkö ratkaisee OP Ryhmän eri liiketoimintojen automaatiotarpeita esimerkiksi ohjelmistorobotiikan, prosessimoottorin ja työpöytäautomaation avulla. Toimimme läheisessä yhteistyössä niin liiketoimintojen, teknisten asiantuntijoiden kuin esimerkiksi OP:n tekoälykehittäjien kanssa.

Developerina vastaat ohjelmistorobotiikka ratkaisujen teknisestä ylläpidosta ja kehityksestä. Osallistut myös robotiikkaan liittyvän dokumentaation ylläpitoon sekä toimintamallien kehittämiseen. Teet töitä tiiviisti noin 10 hengen ydintiimin kanssa. Toimit lisäksi läheisessä vuorovaikutuksessa automaatioratkaisuja hyödyntävien liiketoimintayksiköiden kanssa. Lisäksi tukenasi on koko Prosessiautomaatio -yksikön väki.

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittäviä tietoteknisiä valmiuksia, sekä aiempaa kokemusta ohjelmistorobotiikan kehitys- ja/tai ylläpitotehtävistä. Aiempi kokemus BluePrism työkalun käytöstä on eduksesi.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen, ja erinomaiset puitteet työskentelylle. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työllistyt Tribedo Oy:n kautta, tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan pian!

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Jos sinulla on palava halu päästä näkemään kätesi jäljet Suomen vetovoimaisimman finanssialan toimijan prosesseissa, sekä haluat olla osa automaation edelläkävijätiimiä – jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.12.2021. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä saat Elina Maliselta, elina.malinen(at)op.fi, tai soittamalla ark. klo 9-13 numerosta 0406578078.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Developer OP:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.11.2021
Haku päättyy: 12.12.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki