tribedo tribedo

Developer Ouluun

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP:n Kehitys- ja teknologiayksikköön Ouluun

Developeria

Ollaampa napakoita tehtävänkuvauksen kanssa:

Tässä tehtävässä vaaditaan vahvaa osaamista RESTful Java Spring Boot-sovelluskehityksestä ja Mavenista. Lisäksi vaaditaan osaamista Web-kehityksestä Vue-frameworkillä. Eduksi katsotaan AWS-osaaminen sekä iOS- ja Android-kokemus.

Eli kokemusta vaativaa hommaa on tämä!

Kokoaikainen tehtävä solmitaan Opsetin kanssa, ja on alkuun määräaikainen 31.12.2021 saakka. Tämä projekti tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan Suomen suurimman finanssialan työnantajan kehityshommiin.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään OP:n edellyttämä perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Hakuaika on poikkeuksellisen lyhyt eli ensi tiistaihin 9.3. klo. 17 saakka, joten hoidetaan tehtävän hakeminen näppärästi puhelinsoitolla. Opsetin rekrytoija Tuija Ryynänen odottaa soittoasi. Tuijan tavoitat puhelinnumerosta +358 50 476 6086 – kuullaan!


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Developer Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP-Palvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2021 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 05.03.2021
Haku päättyy: 09.03.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki