tribedo tribedo

Digimarkkinointi-/analytiikka-asiantuntija Helsinkiin

OP Palvelut K&T:n Tietopääoma & Finanssiäly -organisaation tietosuojahankkeeseen Helsinkiin etsitään määräaikaiseen työsuhteeseen

Digimarkkinointi-/analytiikka-asiantuntijaa

Tehtävät

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu tietosuojahankkeen OCM-projektin asiantuntijatehtävät. Lisäksi tarjoat OCM-ratkaisun hankintaan liittyvää juridista tukea esimerkiksi sääntelyn asettamien vaatimuksien osalta ja pidät aktiivisesti yhteyttä sivustojen ja mobiilisovelluksen kontaktitahoihin.

Odotamme

Tulet menestymään työssäsi, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta digimarkkinoinnista ja -analytiikasta sekä järjestelmien käyttöönottoprojekteista. Arvostamme myös tietosuojaymmärrystä sekä kykyä pitää kymmeniä lankoja hyppysissäsi. Toivomme saavamme osaksi tiimiämme vuorovaikutustaitoisen ja myyntihenkisen tekijän.

Aiempi ammatillinen kokemus juridiikasta ja/tai IT-markkinoinnista katsotaan eduksi. Työ sopii opintojaan viimeistelevälle tai vastavalmistuneelle osaajalle.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työtehtävän ja tilaisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Määräaikainen työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.12.2018 saakka. Työ alkaa Helsingin Vallilassa elokuun 2018 viimeisellä viikolla.

Kiinnostuitko? Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 25.7.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Digimarkkinointi-/analytiikka-asiantuntija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut K&T
Työ alkaa: elokuun 2018 viimeisellä viikolla
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 05.07.2018
Haku päättyy: 25.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki