tribedo tribedo

Digitaalisen viestinnän osaajia Helsinkiin

Etsimme nyt osa- ja kokoaikaisia

digitaalisen viestinnän osaajia

 

Tehtävät

Tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti Helsinkiin, mutta sinulla tulee olla valmius matkustaa Suomessa eri toimipisteidemme välillä. Työ ajoittuu useimmiten toimistotyöaikaan. Tehtävä sisältää erilaisia digitaalisen viestinnän tehtäviä, kuten digitaalisten kanavien ylläpitoa ja päivityksiä sekä sisällöntuotantoa.

Odotamme

Odotamme sinulta seuraavia taitoja:

  • Sharepoint-osaaminen, kokemusta SharePoint-sivustojen käytöstä, luomisesta, työtilojen, käyttäjäryhmien ja tiedostojen hallinnasta Sharepointissa
  • Liferay-osaaminen tai kokemusta muista vastaavista web-julkaisujärjestelmistä
  • Sinulla on kokemusta erilaisista ilmoittautumis- ja kyselyjärjestelmistä (esimerkiksi Infopath), olet ehkä hallinnut ilmoittautumisjärjestelmiä ja luonut onnistuneita kyselyjä.

Katsomme myös sisällöntuotannon taidot eduksesi:

  • Hallitset kieliopin ja tuotat sisältöä sujuvana ja ymmärrettävänä tekstinä tarvittaessa nopeastikin.
  • Pystyt tiivistämään laajasta asiakokonaisuudesta olennaiset asiat tai tarvittaessa rikastamaan tiivistä tietoa laajemmaksi sisällöksi.
  • Onnistunut kuvakerronta ja kiinnostavien videotarinoiden tuotanto ovat sinulle tuttuja. Olet tehnyt videoita erilaisiin sosiaalisen median kanaviin ja kameraan tarttuminen sekä editointi sujuvat sinulta.

Eduksi on sosiaalisen median eri kanavien tuntemus; Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, LinkedIn. Olet mahdollisesti käyttänyt myös erilaisia julkaisujärjestelmiä useampien some-kanavien hallintaan ja ylläpitoon.Toivomme, että olet kiinnostunut digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän uusimmista tuulista. Seuraat aiheeseen liittyviä keskusteluja somessa ja blogeissa, ja osallistut myös keskusteluun. Hyödynnät aiheeseen liittyviä tapahtumia, webinaareja ja podcasteja oman osaamisesi ylläpitämiseen. Et ehkä vielä hallitse kaikkea edellä mainittua, mutta olet innokas oppimaan ja ideoimaan rohkeasti uutta.

Haku tehtävään päättyy 23.10. Haethan tehtävää hakulinkin kautta kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Digitaalisen viestinnän osaajia Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.10.2017
Haku päättyy: 23.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki