tribedo tribedo

Digitaalisen viestinnän osaajia

Opset on toiminut 15 vuoden ajan OP Ryhmän palvelutuottajana. Muutokset ovat olleet arkipäivää, ja toimintaympäristömme muuttuu edelleen. Meillä on mahdollisuus parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Tätä tukemaan haemme nopeasti kehittyvälle palvelualueelle vastuullisia tiimipelaajia.

Etsimme nyt osa-aikaista sekä kokoaikaista

Digitaalisen viestinnän osaajaa

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

 

Tehtävät

Tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti Helsinkiin ja työ ajoittuu useimmiten toimistotyöaikaan.

 

Odotamme

Odotamme sinulta erityisesti seuraavia taitoja:

  • Sharepoint-osaaminen, kokemusta SharePoint-sivustojen käytöstä, luomisesta, työtilojen, käyttäjäryhmien ja tiedostojen hallinnasta Sharepointissa
  • Liferay-osaaminen tai kokemusta muista vastaavista web-julkaisujärjestelmistä

Katsomme myös sisällöntuotannon taidot sekä sosiaalisen median eri kanavien tuntemuksen eduksesi:

  • Tuotat sisältöä sujuvana ja ymmärrettävänä tekstinä tarvittaessa nopeastikin.
  • Pystyt tiivistämään laajasta asiakokonaisuudesta olennaiset asiat tai tarvittaessa rikastamaan tiivistä tietoa laajemmaksi sisällöksi.
  • Onnistunut kuvakerronta ja kiinnostavien videotarinoiden tuotanto ovat sinulle tuttuja.

Toivomme, että olet kiinnostunut digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän uusimmista tuulista. Seuraat aiheeseen liittyviä keskusteluja somessa ja blogeissa, ja osallistut myös keskusteluun. Hyödynnät aiheeseen liittyviä tapahtumia, webinaareja ja podcasteja oman osaamisesi ylläpitämiseen. Et ehkä vielä hallitse kaikkea edellä mainittua, mutta olet innokas oppimaan ja ideoimaan rohkeasti uutta.

Opsetilla sinua odottaa osaava ja innokas digitaalisen viestinnän tiimi. Jätä hakemuksesi heti alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haku tehtävään päättyy viimeistään 10.1.2018.

Lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Mia Ypyä, puh. 040 630 0599 ma 18.12. klo 13.30-14.00, ke 20.12. klo 8.30-9.00, ke 27.12. klo 12.00-13.00, to 4.1.2018 klo 8.30-9.00 tai opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Digitaalisen viestinnän osaajia
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.12.2017
Haku päättyy: 10.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki