tribedo tribedo

Digitaalisen viestinnän projektityöntekijöitä Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Etsimme Digitaalisen viestinnän tiimiin kahta työntekijää intran siirtoprojektiin.

Työ sisältää uusien sivujen luontia ja tiedostojen siirtämistä. Työ edellyttää rivakkaa työotetta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Etsimällämme henkilöllä on sekä SharePoint- että SharePoint Online -järjestelmien osaamista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olet rohkea, tehokas ja oma-aloitteinen tekijä ja nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta.

Mikäli tulet valituksi, osallistut tarvittaessa tiimin muihin töihin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 saakka ja viikkotuntimäärä on 37,5h/vko. Lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työt alkavat mahdollisimman pian. Työajat sijoittuvat joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot.

Tunnistitko itsesi?

Haethan meille oheisen linkin kautta 31.10.2019 mennessä. Etenemme hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula laura.maunula@op.fi

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.

Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Digitaalisen viestinnän projektityöntekijöitä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 18.10.2019
Haku päättyy: 31.10.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki