tribedo tribedo

Digitoinnin toimihenkilöitä Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Digitoinnin toimihenkilöitä Helsinkiin

Haemme nyt kahta tarkkaa, tehokasta ja huolellista työntekijää digitointitiimiin.Työ on hyvin rutiininomaista työtä sekä vaatii hyviä kommunikointi taitoja tiimin kesken.Tueksesi saat kattavan joukon ihmisiä tiimikavereista esimiehiin.

Pääasiallisia työtehtäviäsi voivat olla lomakkeiden käsittelyyn liittyvät tehtävät, kuorten avaus, saapuneen postin esikäsittely, skannaus ja validointi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu lomakkeiden tulostaminen, sisällön tarkastaminen, liitteiden lisääminen ja kuorittaminen. Osa työtehtävistä tehdään tietokoneella, eri ohjelmia hyödyntäen.

Toivomme, että olet luonteeltasi aktiivinen tiimityöskentelijä ja omaat ripeän työskentelyotteen. Sinulta löytyy kyky ymmärtää kokonaisuuksia ja pystyt organisoimaan työsi muuttuvassa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä toimintaympäristössä Helsingin Pitäjänmäellä. Kattavan perehdytyksen ja työnohjauksen lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Kirsikkana kakun päällä saat mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen tekemiseesi. Työvuoroja tiimissä tehdään työvuorosuunnittelun mukaisesti arkipäivisin, työaika tehtävässä on 15 h/vko.

Tehtävä on määräaikainen 31.1.2020 saakka ja toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 12.11.2019, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula, laura.maunula@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Digitoinnin toimihenkilöitä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2020
Työaika: Osa-aikainen
  15h/vko
Haku alkoi: 31.10.2019
Haku päättyy: 12.11.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki