tribedo tribedo

Digitoinnin toimihenkilöitä Helsinkiin

Etsimme digitointitiimiimme Helsinkiin Digitoinnin toimihenkilöitä aloittamaan huhtikuun aikana.

Tehtävät

Haemme henkilöitä eri tehtäviin, lisäksi tehtävät voivat vaihdella työsuhteen aikana. Pääasiallisia työtehtäviäsi voivat olla lomakkeiden käsittelyyn liittyvät tehtävät, kuorten avaus, saapuneen postin esikäsittely, skannaus ja validointi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu lomakkeiden tulostaminen, sisällön tarkastaminen, liitteiden lisääminen ja kuorittaminen. Osa työtehtävistä tehdään tietokoneella, eri ohjelmia hyödyntäen.

Odotamme

Odotamme hakijalta tarkkuutta ja ripeää työskentelyotetta sekä perustasolla olevia ATK-taitoja. Viihdyt rutiininomaisissa tehtävissä ja sisäistät työohjeiden merkityksen.

Asenne ratkaisee! Aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvita.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Perehdytämme uudet henkilöt perusteellisesti työtehtäviin, aiempaa kokemusta alalta et siis tarvitse. Tarjoamme sinulle joustavat työvuorot ja työajan. Sopimuksen tuntimäärät ovat neuvoteltavissa, joko tarvittaessa töihin kutsuttavana tai esimerkiksi minimiviikkotuntimäärällä 15.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden myös kesätyöhön, sillä kesä-, heinä- ja elokuussa sinun on mahdollista työskennellä suuremmilla tuntimäärillä.

Pääasiallinen työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-17 välille.

Tiedot

Haku päättyy: 2.4.2018, hae tehtävää mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuajalla

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan huhtikuussa 2018

Työsuhteen kesto: 4 kuukautta, mahdollisuus jatkoon

Työaika: Sopimuksen mukaan, tarvittaessa töihin kutsuttava tai 15-37,5 h/vko

Työpaikan sijainti: Elimäenkatu, Helsinki

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Digitoinnin toimihenkilöitä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Huhtikuussa 2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 4 kuukautta, mahdollisuus jatkoon
Työaika: Osa-aikainen
  15-37,5 h/vko tai tarvittaessa töihin kutsuttava
Haku alkoi: 14.03.2018
Haku päättyy: 02.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki