tribedo tribedo

Digitointipalveluiden työtehtäviä Helsingissä

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Oletko kiinnostunut digitointipalveluiden työtehtävistä? Etsimme nyt hyvällä asenteella varustettua henkilöä vahvistukseksi digitointipalveluihin Helsinkiin.

Työnkuva

Tässä työtehtävässä pääset mukaan tuottamaan monipuolisia digitointiin liittyviä projektinomaisia taustatyötehtäviä. Työ on rutiininomaista ja aikasidonnaista. Työtehtävä voi sisältää myös muita digitointipalveluiden työtehtäviä. Työtä tehdään paikan päällä toimistolla ja työvuorot kyseisessä työtehtävässä asettuvat maanantaista perjantaihin klo 7.30-18.15 välille.

Tehtävänimikkeesi tulee olemaan toimihenkilö ja tulet sijoittumaan Tribedon Digitointipalvelut- tiimiin.

 Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

– tavoitteellinen työote
– hyvät IT-taidot
– kyky oppia nopeasti uutta
– asiakaspalveluhenkisyys
– erinomaiset työyhteisötaidot

Tule siis mukaan tuottamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa ammattitaitoiseen työyhteisöömme, jossa arvostetaan asennetta ja intoa oppia uutta!

Mitä Tribedo tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin finanssialan työtehtävässä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus kehittyä vakuutusalan monipuoliseksi ammattilaiseksi. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on osa-aikainen 20h/vko + lisätyö, jolloin viikon työtunnit vaihtelevat tilanteen mukaan 20h ja 37,5h välillä.

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta ja me herätimme kiinnostuksesi

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 1.5.2022. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.

Kysyttävää? Ota yhteyttä tribedo.rekrytointi@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Digitointipalveluiden työtehtäviä Helsingissä
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2022
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 05.04.2022
Haku päättyy: 01.05.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki