tribedo tribedo

Etsintäkuulutus: chat-asiantuntija

Tule meille tekemään, tutkimaan ja kehittämään tulevaisuuden chat-palvelua!

Oletko digi-natiivi, surffailet sujuvasti eri verkkokaupoissa, ja tunnet sähköisen kaupankäynnin uusimmat trendit? Tiedät kokemuksesta, miten verkossa voidaan tukea ostopäätöksen tekemistä, ja samalla vaikutetaan vierailijan mielikuvaan yrityksestä, jonka kanssa hän asioi. Osaat viestiä erinomaisesti. Sinulla on mukaansa tempaava tapa vaikuttaa. Osaat ilmaista asiat nopeasti, selkeästi ja ymmärrettävästi

Jos tunnistit itsesi, sinä saatat olla uusin osaajamme.

Haluamme sinulta itsenäistä ja kehittävää otetta, sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Kehität kanssamme chat-palvelusta houkuttelevan kokonaisuuden, johon sisältyy kehittämistyötä tiiviissä yhteistyössä chat-tiimiemme osaajien kanssa.

Projekti kestää vuoden, ja voit toteuttaa sen yhteydessä esim. gradun, mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa. Työssäsi onnistuminen voi mahdollistaa sinulle jatkuvan työsuhteen. Tulet menestymään tehtävässä, kun olet tavoitteellinen, innovatiivinen ja sytyt uusista haasteista. Myynnillisyys katsotaan eduksesi.

Toivomme, että pääset aloittamaan työt kanssamme Tampereella elokuussa 2017. Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.7.2017.

Lisätietoja tehtävästä saat palvelujohtaja Katri Väänäseltä puhelimitse ke 28.6.2017 klo 16.00 – 18.00, puh. 044 336 4947.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Etsintäkuulutus: chat-asiantuntija
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: -
Työ alkaa: elokuussa 2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 26.06.2017
Haku päättyy: 16.07.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki