tribedo tribedo

Full Stack Developer Tampereelle

Haemme OP Palveluille Tampereelle tunnistamiseen liittyvän palvelukehityksen toimialueelle Full Stack Developeria. Työllistyt Opsetin kautta vakituiseen työsuhteeseen ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

OP tekee yhteistyötä Checkout-palveluntarjoajan kanssa, jonka tavoitteena on tehdä ostamisesta ja maksamisesta verkossa helppoa ja joustavaa. Full Stack Developer vahvistaa Checkout-yksikköä.

Tehtävät

Toimit koodaustehtävissä uusien ominaisuuksien parissa, toimien erityisesti tilattomien applikaatioiden ja AWS ympäristöjen kanssa. Lisäksi olet toteuttamassa OP:n asiakkaille ja toimihenkilöille suunnattuja tunnistamiseen liittyviä uudistuksia läheisessä yhteistyössä nykyisen tiimin ja tuotteen omistajan kanssa.

Odotamme

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta teknisistä kehitystehtävistä ja janoat oppia uutta. Työskentelytyylisi on itseohjautuva ja proaktiivinen. Kiireenkin keskellä pidät langat käsissäsi ja huolehdit, että tekemisen prioriteetit ovat kohdillaan. Olethan kehittämishenkinen, rohkea yhteen hiileen puhaltaja ja nautit yhteistyöstä taitavan tiimin kanssa.

-Sinulla on hyvät taidot tai ainakin hyvä perusymmärrys seuraavista TypeScript, Node.js, PostgreSQLsekä AWS

-Funktionaalinen ohjelmointi kiinnostaa sinua myös

-Ymmärrät, mitä palveluiden toteuttaminen loppukäyttäjille tarkoittaa

-Ketterät toimintamallit ovat sinulla hallussa

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan OPn Checkout -yksikössä ja saat työkavereiksi tuote- ja palvelukehityksen ammattilaisia. Yksikön ydintehtävä on tehdä verkkomaksamisesta helppoa ja sujuvaa. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi viimeistään 14.3.2018 (hakuaikaa jatkettu). Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960 ke 14.2. klo 10-11 ja ma 19.2. klo 14-15.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Full Stack Developer Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Palvelut, Checkout -yksikkö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 09.02.2018
Haku päättyy: 26.02.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki