tribedo tribedo

Haemme Product Owneria OP Paketille

OP Kauppiaspalvelut ja siihen kuuluva OP Paketti ovat osa OP-Ryhmää. Autamme suomalaista kauppiasta ja kuluttajaa kaupan digitalisoitumisen ymmärtämisessä ja hyödyntämisessä. Tuemme kauppiaita globaalissa kilpailussa tarjoamalla sähköisen kaupankäynnin edelläkävijäpalveluita. Palveluvalikoimaamme kuuluu erilaisia työkaluja verkkomaksamisen, tunnistamisen ja logistiikan toteuttamiseen ja hallintaan. Lisäksi tarjoamme tuotteita kivijalkakauppiaille ja mobiilimaksamiseen. Yli 9500 suomalaista kauppiasasiakasta takaa, että tekemistä riittää ja kasvu on vauhdikasta.

OP Paketti on työkalu, jolla hallitaan koko verkkokaupan logistiikkaketjua. Se tarjoaa toimituksiin valinnanvaraa ja näkyvyyttä. Palvelu kokoaa yhteen eri kuljetussopimukset ja integroituu saumattomasti erilaisiin verkkokauppa-alustoihin.

Kaiken keskiössä on ketterä tekeminen. IT-sanasto ei saa päätäsi pyörälle ja hurmaat asiakkaamme innokkuudellasi. Arjen tekemistäsi ohjaavat henkilökohtaiset tavoitemittarit, mutta saat työhösi tukea Kauppiaspalveluiden muilta tuoteomistajilta ja tiimeiltä. Näet suuren kuvan ja teet töitä ennen kaikkea sitä silmällä pitäen, sillä päätavoitteenasi on kasvattaa uuden palvelun kokonaisliikevaihtoa ja hioa tuote asiakkaidemme toiveita ja tarpeita vastaavaksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää startup-henkisyyttä ja yrittäjämentaliteettia.

Jotta ei lähdetä mopolla moottoritielle vaatimusten suhteen, on aika kertoa mitä me tarjoamme sinulle. Palkkaus vastaa tehtävän laajuutta ja se on neuvoteltavissa kokemustaustaasi nojaten, tehtävä on määräaikainen. Haluamme että viihdyt, joten voit itse määrittää sen, miten teet töitä ja työaikamme ovat joustavat. Tehtävään kuuluu jonkun verran matkustamista kotimaassa. Muut tiimit ovat Tampereella ja Helsingissä, joten jompikumpi kaupungeista tulee olemaan kotipesäsi. Opset tarjoaa työntekijöilleen myös loistavat henkilöstöedut: kattavan työterveyshuollon, vakuutukset, puhelin- ja lounasedut. Kehitysmahdollisuudetkin ovat mahtavat!

Mikäli mielenkiintosi heräsi, voit kysyä lisätietoja tehtävästä Heidi Laajalta  p.040 663 2493 1.2 klo 14-15, 5.2 klo 12-14 tai 8.2 klo 9-11.

Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Haemme Product Owneria OP Paketille
Sijainti: Helsinki tai Tampere
Toimeksiantaja: OP
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 30.01.2019
Haku päättyy: 13.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki